Libnet.ro
UNICEF

12:30

Medicii strang semnaturi pentru a demara protestele din septembrie. Cadrele medicale cer dublarea salariilor si conditii mai bune de munca

Adevărul Adevărul,
Medicii strang semnaturi pentru a demara protestele din septembrie. Cadrele medicale cer dublarea salariilor si conditii mai bune de munca

In ciuda promisiunilor facute de reprezentantii Guvernului, care au anuntat ca le vor majora salariile cu 25% de la inceputul lunii octombrie, medicii nu vor sa renunte la proteste. Strang semnaturi pentru organizarea unui protest in fata la Ministerul Sanatatii, care ar putea avea loc pe 1 septembrie. continuă pe Adevărul

Din septembrie, un nou sezon la Vocea Romaniei

PRO TV da startul unui nou sezon al show-ului in care doar vocea conteaza vineri, 18 septembrie, de la 20. Daca e vineri, e Vocea Romaniei! Loredana, Moga, Smiley si Tudor si-au completat echipele, iar din septembrie va incepe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea Romaniei.

Noi unitati de politisti de frontiera vor controla granita Ungariei cu Serbia din septembrie

Ungaria va infiinta noi unitati de politisti de frontiera in cadrul politiei nationale, care vor incepe sa controleze granita cu Serbia din septembrie, a declarat miercuri pentru postul de televiziune M1 purtatorul de cuvant al Guvernului, Zoltan.

Iulian Surugiu, despre decesul lui Gheorghe Ionescu: Este o zi trista pentru toti agentii din politie. Daca avea posibilitatea, trebuia sa foloseasca pistolul din dotare pentru a-si salva viata (VIDEO)

Liderul sindicalistilor din Politia Romana, Iulian Surugiu, a declarat vineri ca este o zi trista pentru toti agentii din politie si o zi grea pentru MAI, pentru ca au pierdut un coleg, pe Gheorghe Ionescu.

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Cum a pornit scandalul

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Andrei Muraru, consilier prezidential pentru relatia cu societatea civila, taxeaza invitarea lui Mihail Neamtu la dezbaterile PNL.

Medicii vor face proteste: Vor dublarea salariilor

Medicii nemultumiti de majorarea salariilor cu 25% strang semnaturi pentru un protest care ar putea avea loc pe 1 septembrie, in fata Ministerului Sanatatii. Pe langa o crestere substantiala a veniturilor, doctorii cer si conditii mai bune de munca.

EXCLUSIV Reorganizare la ANAF din septembrie, marii contribuabili sunt vizati de noua schema

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va trece printr-o reorganizare interna care incepe in septembrie si va dura circa sase luni. Fiscul va reorganiza departamentul contribuabili mari si mijlocii, durata controalelor va scadea, iar rambursarea TVA va dura maxim 15 zile. Reorganizarea propusa de seful Fiscului a fost convenita cu FMI si aprobata pe premierul Victor Ponta.

Aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60. 000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de .

Cei sapte condamnati in prima instanta pentru violarea tinerei din Vaslui raman in arest

Cei sapte vasluieni condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani raman in arest preventiv, a decis definitiv, vineri, Tribunalul Vaslui, care a respins contestatia tinerilor la decizia Judecatoriei, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )