Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dieta versus activitatea fizica. Care este cea mai eficienta strategie pe masura ce inaintam in varsta?

Hotnews Hotnews,
 Dieta versus activitatea fizica. Care este cea mai eficienta strategie pe masura ce inaintam in varsta?

Pe masura ce inaintam in varsta organismul nostru metabolizeaza mai incet caloriile, iar stilul nostru de viata sufera schimbari. Mahmureala este mai dura, iar o noapte de rasfat cu produse fast food ne face sa ne simtim mult mai rau decat inainte. Odata cu trecerea anilor este posibil ca surplusul de grasime sa fie mai greu de eliminat, iar in acest context este important sa adoptam cea mai eficienta strategie. continuă pe Hotnews

Municipiul Targu Jiu a castigat confruntarea cu orasul american Boston si a fost declarat Cea mai buna destinatie turistica in 2015

Foxnomad. com. Municipiul Targu Jiu a castigat detasat competitia Cea mai buna destinatie turistica in 2015, care a fost organizata de site-ul de promovare turisticafoxnomad. com. foxnomad. com. foxnomad. com. Astazi a fost anuntat rezultatul final, dupa ce votul s-a incheiat ieri. Site-ul de calatorii este administrat de bloggerul Anil Polat din Turcia si se bucura de mare popularitate.

Sfecla rosie, cel mai puternic purificator al sangelui. E alimentul care are cea mai mare forta in lupta cu tumorile

Tot ceea ce are nevoie organismul gasim in sfecla rosie. Consumata in otet, proaspata sau coapta, este un superaliment nutritiv cu multe beneficii pentru sanatate. Vitaminele A, C, complexul B, sulful, sodiul, calciul, fierul, iodul, potasiul si antioxidantii din sfecla rosie ajuta la tratarea mai multor afectiuni.

Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO]

Microsoft Office Lens este una dintre cele mai utile si eficiente aplicatii create de companie, iar acum o poti folosipe Android si iPhone. Microsoft Office Lens a fost o aplicatie exclusiva pentru Windows Phone, pana acum, si era un motiv suficient de bun pentru a alege aceste telefoane, daca aveai nevoie de un scanner portabil. [] Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La doar 6 zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, Gertrude Weaver a murit la 116 ani

Gertrude Weaver, care a devenit saptamana trecuta cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 116 ani, intr-un azil de batrani din statul american Arkansas, au anuntat, luni, administratorii acestui stabiliment.

Cea mai batrana persoana din lume A MURIT la 116 ani

La doar cateva zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, americanca Gertrude Weaver a murit. Weaver, nascuta in 1898 116 ani), a devenit cea mai batrana persoana din lume la 1.

Cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultimii 100 de ani. Cum s-a vazut luna sangerie

Astazi, a avut loc cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultima suta de ani. Eclipsa totala s-a produs la ora 15. 00, ora Romaniei, iar Luna a fost complet acoperita de conul de umbra al Pamantului timp de.

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa din acest secol

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa totala de Luna din acest secol, are loc sambata. Fenomenul astronomic nu va putea fi observat in tara nostra, ci doar de pe coastele Oceanului Pacific si din Australia.

Cum deosebim mierea naturala de cea contrafacuta. Testul cu bula sau cel cu apa, trucurile care te ajuta sa cumperi cea mai sanatoasa miere de albine

Mierea produsa de harnicele albine este, in acelasi timp, aliment si medicament. Nu intotdeauna, insa, produsul pe care il cumparam drept miere are legatura cu albinele, dar din fericire exista cateva trucuri care ne ajuta sa deosebim mierea naturala de cea contrafacuta.

Semnificatia ultimelor zile din viata lui Iisus - Saptamana Patimilor, cand Raiul e inchis: de ce Vinerea Mare este ziua cea mai neagra din istoria crestinismului

Crestinii ortodocsi intra de astazi in Saptamana Mare, ultima in care se tine post inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti. Aceasta perioada este unica in Biserica, atat din punct de vedere liturgic, cat si duhovnicesc. Adevarul va spune semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor.

FOTO Salbaticiunile Maramuresului, intr-un muzeu unicat facut intr-o fosta manastire:cea mai mare c0lectie de cranii de lup din Romania

Flora si fauna Maramuresului este prezentanta intr-un muzeu care functioneaza intr-o cladire de patrimoniu. Putini sunt cei care poate stiu ca in Sighetu Marmatiei functioneaza un muzeu al Stiintelor Naturii, unde turistii pot admira rasi, ursi, lupi, capre negre, serpi, veverite sau pasari de prada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )