Libnet.ro
UNICEF

14:00

Digi 24, editie speciala despre conflictul dintre Israel si Fasia Gaza. Reprezentant Hamas: Unde sa se duca palestinienii sa-si construiasca propriul stat?

Adevărul Adevărul,
Digi 24, editie speciala despre conflictul dintre Israel si Fasia Gaza. Reprezentant Hamas: Unde sa se duca palestinienii sa-si construiasca propriul stat?

In cadrul emisiunii Pasaport diplomatic, difuzata in aceasta seara de la 22:30, la Digi24, reprezentantul Hamas, Ahmad Yousef, si ministrul Justitiei din Israel, Tzipi Livni, vor discuta despre conflictul dintre Israel si Fasia Gaza. continuă pe Adevărul

Digi24, editie speciala despre conflictul dintre Israel si Fasia Gaza. Reprezentant Hamas: Unde sa se duca palestinienii sa-si construiasca propriul stat?

In cadrul emisiunii Pasaport diplomatic, difuzata in aceasta seara de la 22:30, la Digi24, reprezentantul Hamas, Ahmad Yousef, si ministrul Justitiei din Israel, Tzipi Livni, vor discuta despre conflictul dintre Israel si Fasia Gaza.

Pasaport diplomatic la Digi 24 - emisiune in Fasia Gaza si Israel

Echipa emisiunii Pasaport diplomatic a fost in Fasia Gaza si Israel si a realizat doua editii speciale despre conflictul in fata caruia diplomatia pare lipsita de solutii. Invitatii lui Balazs Barabas in emisiunea care se difuzeaza sambata de la 22. 30 la Digi24 sunt reprezentanti din ambele tabere combatante.

Conflictul dintre Rusia si Ucraina a cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din Europa in ultimii cinci ani

Conflictul dintre rusi si ucrainieni si ingrijorarile privind livrarile de combustibil au cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din ultimii cinci ani inEuropa, scrie ZiarulFinanc.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )