Libnet.ro
UNICEF

14:00

Digi 24: Vom mai merge in vacanta anul acesta? Sau anul viitor? Ce spun specialistii

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Vom mai merge in vacanta anul acesta? Sau anul viitor? Ce spun specialistii

In starea de urgenta romanii sunt obligati sa stea in casa pentru o perioada lunga de timp. Multi dintre acestia se gandesc daca si in ce conditii vor mai putea merge in concediu sau vacanta anul acesta. Specialistii din turism spun ca desi va fi mai dificil sa calatorim international in obisnuitele sezoane de vacanta, deplasarea in interiorul tarii si in locuri mai putin aglomerate va fi mai atractiva pentru multe persoane. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu vacantele romanilor anul acesta? Previziunile facute de specialisti

Ne confruntam cu o urgenta sanitara globala fara precedent. Continerea pandemiei este cea mai importanta prioritate, iar sectorul turistic se angajeaza sa sprijine toate masurile luate pentru a stopa focarul. Ce se intampla cu vacantele romanilor anul acesta OMT lucreaza indeaproape cu Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), cu statele sale membre si cu industria pentru .

De Pasti, anul acesta, ramaneti acasa-dincolo!

In viataunui emigrant exista trei repere importante : Craciunul, vacanta de vara si Pastile. Sunt momente in care iei o pauza de la viatade adoptie si te intorci acasa. Acasa este si acolo unde te-ai stabilit. Dar acasa-acasa este in Romania.

Digi 24: Ce s-a intamplat cu David, tanarul somer ramas fara mancare, si cu medicul alungat din apartament. Reactia oamenilor

Vremurile grele unesc oamenii cu suflet mare. Impresionati de povestea lui David Pop, tanarul care a ramas fara serviciu si fara mancare, mai multi telespectatori Digi24 s-au oferit sa ajute. Unii cu alimente, unii cu bani, unii cu oferte de angajare.

Digi 24: Creste teama ca va aparea o criza alimentara dupa ce Romania a interzis exportul de cereale - Bloomberg

Romania a devenit prima tara care a blocat exporturile de cereale in timpul pandemiei de coronavirus, o decizie dramatica si care ar putea spori temerile privind aprovizionarea cu alimente la nivel global, se arata intr-o analiza realizata vineri de Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )