Libnet.ro
UNICEF

19:31

DigiSport: Reactia lui Gigi Becali, dupa ce s-a anuntat interesul lui Juventus pentru Octavian Popescu. S-ar putea sa fac asta!

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Reactia lui Gigi Becali, dupa ce s-a anuntat interesul lui Juventus pentru Octavian Popescu. S-ar putea sa fac asta!

Anuntul pe care un reputat jurnalist italian l-a facut, potrivit caruia Juventus il monitorizeaza cu mare atentie pe Octavian Popescu 18 ani), nu l-a entuziasmat peste masura pe Becali. continuă pe Hotnews

Ce a facut Gigi Becali dupa ce a jignit-o pe Anamaria Prodan. Impresara a povestit tot

Anamaria Prodan si Gigi Becali si-au aruncat vorbe dure in spatiul public in ultima saptamana. Ce a povestit impresara dupa scandalul dintre cei doi si ce replica i-a dat paronul FCSB. Ce spune Anamaria Prodan despre cearta cu Gigi Becali Gigi Becali si Anamaria Prodan au fost protagonistii unui scandal care a avut loc in .

Anamaria Prodan a scos armele la Gigi Becali. Ce amenintare colosala i-a facut, razboiul a inceput

Anamaria Pordan l-a amenintat pe Gigi Becali dupa ce a vorbit la TV despre familia sa. Este penibil. Are un metru cu mainile ridicate, pe scaunel! Jur ca il trimit la puscarie. Anamaria Prodan l-a amenintat cu inchisoarea pe Gigi Becali Anamaria Prodan s-a infuriat dupa declaratiile facute de patronul FCSB, sambata, la finele meciului .

Profitor, nu finantator: Gigi Becali a anuntat unde se vor duce banii din transferul lui Man

Gigi Becali a reusit sa vanda un fotbalist cotat la 6,5 milioane de euro, cu un pret dublu, la Parma. Profitul sau: 11 milioane de euro. Asa cum se intampla in Romania, doar o mica parte din suma de transfer va fi reinvestita in fotbal. Restul banilor se va duce in buzunarul patronului, asa cum s-a si laudat la televizor.

Ce i-ar fi promis Gigi Becali Anamariei Prodan, de fapt. S-a aflat acum marul discordiei

S-a aflat ce i-ar fi promis Gigi Becali Anamariei Prodan, de fapt. Acesta ar fi acum marul discordiei. Despre ce este vorba, cititi un pic mai jos. De ce a luat foc Anamaria Prodan in scandalul cu Gigi Becali. Ce ii promisese acesta Gigi Becali i-ar fi promis Anamariei Prodan ceva, acesta fiind, de fapt .

Gigi Becali i-a dat lovitura suprema Anamariei Prodan. Interdictia e ferma, impresara nu are de ales

Gigi Becali i-a dat lovitura suprema Anamariei Prodan. Interdictia e ferma, impresara nu are de ales. Ce se intampla intre cei doi oameni de fotbal, cititi in articolul de mai jos. Gigi Becali i-a dat lovitura de gratie Anamariei Prodan. Ce i-a facut patronul FCSB Gigi Becali i-a dat lovitura de gratie Anamariei Prodan in .

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de romani. Ce s-a intamplat de au dat buluc la poarta lui

Zeci de romani au asteptat vineri in fata palatului lui Gigi Becali. Motivul? Reusita latifundiarului. Nimeni nu a respectat distanta impusa de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19 si nimeni nu a purtat masca de protectie. Transferul lui Dennis Man in Italia, bucuria romanilor. S-au strans in fata palatului lui Gigi Becali pentru a fi .

Gigi Becali a stabilit pretul lui Octavian Popescu, cel poreclit Noul Dobrin: Are cat Mbappe si Neymar la un loc

Octavian Popescu, la 18 ani, a impresionat in Liga 1 prin viteza, tehnica si siguranta sa. Gigi Becali este cel mai entuziasmat in urma evolutiilor convingatoare ale tanarului fotbalist, caruia i-a stabilit.

Gigi Becali, turbat: A trecut la dezvaluiri despre Anamaria Prodan

Patronul FCSB a facut o criza de nervi, dupa ce a aflat despre ultimele declaratii date de impresarul FIFA, in care tot clanul Becali e, pur si simplu, calcat in picioare. Furios, latifundiarul a schimbat tonul si l-a atentionat si pe Laurentiu Reghecampf.

Gigi Becali a dat cartile pe fata. A recunoscut ce inseamna in realitate FCSB!

Patronul echipei FCSB pare ca si-a luat gandul de la marca Steaua, dupa ce a pierdut toate procesele cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )