Libnet.ro
UNICEF

17:30

DIICOT Oradea: 10 medici retinuti pentru eliberare de retete fictive

B1 B1,
DIICOT Oradea: 10 medici retinuti pentru eliberare de retete fictive

Procurorii DIICOT au retinut joi 12 persoane, printre care se afla 10 medici si o farmacista, intr-un dosar de fraude cu retete fictive, care vor fi prezentate in cursul zilei de vineri in instanta cu propunere. continuă pe B1

DIICOT: 10 medici retinuti pentru eliberarea a 14.000 de retete fictive

Ieri au fost audiate de catre procurorii DIICOT 20 de persoane, in cadrul actiunii care vizeaza destructurarea unui grup infractional format din 50 persoane, specializat in infractiuni de evaziune fiscala, inselaciune si fals, potrivit unui comunicat DIICOT.

10 medici si o farmacista, retinuti de DIICOT pentru eliberarea a 14.000 de retete fictive

Procurorii DIICOT au retinut, joi, 12 persoane, printre care se afla 10 medici si o farmacista, intr-un dosar de eliberare frauduloasa a peste 14. 000 de retete, cu prejudiciul estimat la aproximativ 700. 000 euro.

Zece medici din Oradea au fost retinuti de procurorii DIICOT pentru eliberarea de retete fictive

Zece medici din Oradea si o farmacista au fost retinuti, joi, de procurorii DIICOT intr-un dosar privind fraude cu retete fictive, ei urmand sa fie prezentati vineri instantei cu propunere de arestare preventiva, anunta Agerpres. 6 dintre medicii retinuti sunt medici de familie, iar 4 sunt medici specialisti in cardiologie si diabet pentru copii.

Oradea: 20 de persoane audiate la DIICOT intr-un dosar de fraude cu retete fictive

Procurorii DIICOT Oradea au audiat, joi, 20 de persoane intr-un dosar de fraude cu retete fictive, care ar fi adus un prejudiciu statului de aproximativ 700. 000 euro, potrivit unui comunicat de presa al Directiei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )