Libnet.ro
UNICEF

19:30

DIICOT a retinut 13 persoane in dosarul clonarii de carduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIICOT a retinut 13 persoane in dosarul clonarii de carduri

ACTUALIZARE 09:39 Procurorii DIICOT au dispus retinerea a inca sase persoane in dosarul privind infractiuni informatice si spalare de bani, prin clonarea de carduri, au comunicat oficiali ai institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sapte persoane au fost retinute in dosarul clonarii de carduri

Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional organizat specializat in savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani, prin clonarea de carduri.

Procurorii cer arestarea preventiva a 13 persoane, printre care si a fotbalistului Bogdan Ghiceanu, in dosarul infractiunilor informatice

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) vor cere, luni, arestare preventiva a 13 persoane, dupa retinerea altor sase, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce, anterior, fusesera retinuti alti sapte suspecti, intr-un dosar privind savarsirea unor infractiuni informatice. in acest caz, prejudiciul se ridica la 15 milioane de dolari.

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea a 13 persoane retinute de DIICOT

Tribunalul Bucuresti a decis luni arestarea preventiva a 13 persoane retinute de procurorii DIICOT, suspectate ca faceau parte dintr-o grupare specializata in savarsirea de infractiuni informatice si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )