Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sapte persoane au fost retinute in dosarul clonarii de carduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sapte persoane au fost retinute in dosarul clonarii de carduri

Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional organizat specializat in savarsirea de infractiuni informatice si spalare de bani, prin clonarea de carduri. continuă pe Ziarul Bursa

Academia infractorilor romani. 14 persoane au fost retinute in acest caz, iar trei sunt cercetat sub control judiciar

In urma audierilor facute de procurorilor DIICOT, 14 persoane au fost retinute, iar alte trei sunt cercetate sub control judiciar, in dosarul Academia infractorilor romani, ele fiind suspectate ca faceau parte din grupare de hoti care in ultimii doi ani ar fi furat bijuterii si ceasuri in valoare totala de aproape 10 milioane de euro, din magazine din Europa. Liderul gruparii, Marin Botez, a fost pus sub urmarire penala, el fiind deja arestat.

VIDEO Academia infractorilor romani. 16 persoane au fost retinute in acest caz, inclusiv Adrian Botez, liderul gruparii

Aproape 20 de de persoane au fost retinute, in noaptea de joi spre vineri, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fiind suspectati ca faceau parte dintr-o grupare de hoti care in ultimii doi ani ar fi furat bijuterii si ceasuri in valoare totala de aproximativ zece milioane de euro, din magazine de lux din Europa.

DIICOT a retinut 13 persoane in dosarul clonarii de carduri

ACTUALIZARE 09:39 Procurorii DIICOT au dispus retinerea a inca sase persoane in dosarul privind infractiuni informatice si spalare de bani, prin clonarea de carduri, au comunicat oficiali ai institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )