Libnet.ro
UNICEF

07:00

Din aceasta vineri, de la ora 21.00, Dan Tapalaga si Nelu Barbu va asteapta la Discutia saptamanii, pe B1 TV

B1 B1,
Din aceasta vineri, de la ora 21.00, Dan Tapalaga si Nelu Barbu va asteapta la Discutia saptamanii, pe B1 TV

B1 TV lanseaza astazi, de la ora 21. 00, o noua emisiune. Discutia saptamanii, moderata de Dan Tapalaga si Nelu Barbu, se va difuza in fiecare vineri, in intervalul 21. Realizatorii. continuă pe B1

Din aceasta vineri, Dan Tapalaga si Nelu Barbu fac Discutia saptamanii, pe B1 TV

B1 TV lanseaza astazi, de la ora 21. 00, o noua emisiune. Discutia saptamanii, moderata de Dan Tapalaga si Nelu Barbu, se va difuza in fiecare vineri, in intervalul 21. Realizatorii.

Actorul Dan Radulescu discuta online despre teatrul independent vineri, de la ora 14:00

A cucerit publicul in rolul mega-savuros al detectivului din Bullets over Lipscani, care pleaca in cautarea lui Dumnezeu si joaca Mortal Combat cu insasi Moartea. Este unul dintre cei mai activi si mai in voga actori ai foarte) tinerei generatii. Vineri de la ora 14:00, Dan Radulescu se va afla in redactia HotNews. ro pentru a discuta online despre teatrul independent, tinerii actori, salile de teatru pline din Bucuresti si proiectele sale din noua stagiune.

Inainte de deschidere, festivalul RadiRo vine la Libraria Kretzulescu, vineri, la ora 19.00

Festivalul International al Orchestrelor Radio, eveniment exceptional, unde puteti asculta orchestrele RAI Torino, BBC, Radio France si Orchestra Nationala Radio, incepe pe 23 septembrie. Cu doua zile inainte de festival, vineri, pe 21 septembrie, la ora 19. 00, puteti trece pe la terasa Librariei Kretzulescu, pentru o Seara RadiRo, cu auditii si fotografii de arhiva din Patrimoniul Cultural National. Intalnirea va va fi gazduita de Oltea Serban-Parau, directorul artistic al Orchestrelor si Corurilor Radio. Daca mergeti, s-ar putea sa castigati o invitatie la ultimul concert din festival, cu orchestra BBC pe scena si Dan Grigore solist.

Zi decisiva pentru combinatul Oltchim: Licitatia cu strigare, programata sa inceapa la ora 12:00

Zi decisiva pentru Oltchim Ramnicu Valcea. Vineri, la ora 12. 00, vor fi deschise plicurile cu ofertele financiare depuse de candidatii care vor sa cumpere compania de la Ramnicu Valcea, dupa ce joi s-au.

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, de la ora 20.00. ...

Partida VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti, din prima etapa a grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20. Partida va fi transmisa de canalele ProTv, Dolce Sport si Digi Sport iar meciul va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT, incepand cu ora 20. 00, pe romanialibera. ro Echipe probabileEchipele probabile: VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevici;Rezerve: Ziegler - Niedermeier, Bah, Traore, Torun, Cacau, .

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la Parlament - ora 14:00

Premierul Victor Ponta sustine, joi, de la ora 14:00, declaratii de presa la Palatul Parlamentului, a informat Biroul presedintelui Camerei Deputatilor, citat de Agerpres. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile premierului.

Cine pune mana pe Oltchim? Toate ofertele au fost acceptate. Licitatia a inceput la ora 12.00

30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu.

Cine pune mana pe Oltchim? Toate ofertele au fost acceptate si voi fi deschise la ora 12.00

30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu.

Stuttgart - Steaua, de la ora 20.00. Sabau s-ar multumi si cu un EGAL in meciul cu STEAUA: ...

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Ovidiu Sabau, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ar fi multumit si cu un rezultat de egalitate in partida din deplasare cu Steaua avand in vedere ca acesta ar mentine formatia giulesteana in lupta pentru titlu, potrivit Mediafax. Meciul cu Steaua este putin mai special pentru ca sunt orgolii si ambitii mari, are o alta incarcatura, dar, pana la urma, este tot un meci de fotbal. Cunosc cam tot ce se poate cunoaste despre Steaua, nu sunt noutati, avem .

Ce cred romanii despre romani? Afli sambata la ora 20:00 numai la FamiliaDA!

Ce se baga in gura si nu se inghite? Ce fac mai multe femei la un loc? Ce isi cumpara romanii sa arate ca au bani? sunt doar cateva dintre intrebarile la care echipa FamiliaDA, family-quiz-ul care se.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )