Libnet.ro
UNICEF

16:00

Din nou acasa, cu ajutorul realitatii virtuale. Povestea incredibila a unei femei care s-a intors acasa dupa 70 de ani

Playtech Playtech,
Din nou acasa, cu ajutorul realitatii virtuale. Povestea incredibila a unei femei care s-a intors acasa dupa 70 de ani

Visul unei femei de a se intoarce acasa, in casa in care a copilarit, a devenit realitate dupa 70 de ani, gratie realitatii virtuale. CNN a prezentat povestea lui Hyun Mi, in prezent. continuă pe Playtech

Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul fara nicio retinere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemultumit

La Romania TV, celebrul artist a facut noi dezvaluiri despre programul de revelion de la TVR. Dan Bittman a ironizat autoritatile care sustin ca au fost bagatelizate masurile impotriva coronavirusului. Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul la adresa politicienilor La emisiunea Punctul Culminant, Dan Bittman a vorbit despre programul de Revelion de la TVR, .

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan .

Scotia intra din nou in izolare

Scotia intra din nou, luni, in carantina la nivel national, iar restrictiile urmeaza sa ramana in vigoare pana in primavara, potrivit The Times, relateaza Reuters si News. ro.

Marea Britanie a inregistrat din nou peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )