Libnet.ro
UNICEF

21:00

Din pacate, 46 nu e 50. Trei ani de la decizia CCR care l-a mentinut pe Traian Basescu la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Din pacate, 46 nu e 50. Trei ani de la decizia CCR care l-a mentinut pe Traian Basescu la Cotroceni

Astazi se implinesc trei ani de la momentul in care judecatorii Curtii Constitutionale au dat decizia care l-a mentinut pe Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei. Asta desi 7, 4 milioane de. continuă pe Antena3

Fondul suveran al Norvegiei a scazut pentru prima oara in ultimii trei ani

Fondul suveran al Norvegiei, cel mai mare din lume, a pierdut 73 de miliarde de coroane 8,8 miliarde dolari) in trimestrul al doilea, inregistrand primul declin din ultimii trei ani, din cauza evolutiei negative a pietelor globale de obligatiuni si actiuni, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Din pacate, au gasit-o moarta

Dupa ce militarii din cadrul ISU Dobrogea au sistat cautarile in cazul fetitei disparute in apele Dunarii, precizand ca vremea este neprielnica si ca oricum au periat toata zona, iata ca minora a.

Fondul suveran al Norvegiei, primul declin in ultimii trei ani: Pierderi de 8,8 miliarde de dolari in trimestrul al doilea

Fondul suveran al Norvegiei, cel mai mare din lume, a scazut in in trimestrul al doilea, dupa ce a pierdut 73 de miliarde de coroane 8,8 miliarde dolari). Potrivit Bloomberg, acesta a inregistrat primul declin in.

Incendiile de vegetatie din SUA fac victime: Trei pompieri AU MURIT in timp ce incercau sa stanga focul

Trei pompieri au murit si cel putin alti trei au fost raniti, dintre care unul grav, miercuri, in incendiile de vegetatie care afecteaza statul american Washington.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )