Libnet.ro
UNICEF

06:00

Din puscarie, Fenechiu elogiaza discursul lui Iohannis privind justitia

Antena3 Antena3,
Din puscarie, Fenechiu elogiaza discursul lui Iohannis privind justitia

Fostul liberal Relu Fenechiu, incarcerat in Penitenciarul Iasi, a postat pe blog o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis, in care elogiaza discursul acestuia din plenul CSM, el dezvinovatindu-se. continuă pe Antena3

Din puscarie, Fenechiu elogiaza discursul lui Iohannis

Fostul liberal Relu Fenechiu, incarcerat in Penitenciarul Iasi, a postat pe blog o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis, in care elogiaza discursul acestuia din plenul CSM, el dezvinovatindu-se.

Fenechiu ii scrie lui Iohannis, de dupa gratii

Fostul ministru liberal Relu Fenechiu, incarcerat in Penitenciarul Iasi, a postat pe blog o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis, in care elogiaza discursul acestuia din plenul CSM, el dezvinovatindu-se si intreband daca presedintele crede ca va mai avea sansa la o judecata dreapta.

Ion Cristoiu, despre afirmatia lui Iohannis privind scurgerile din dosare: Asistam la un inceput de refacere a USL, exprima puncte de vedere ale PNL-ului vechi (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat afirmatiile facute de presedintele Iohannis, care a cerut CSM sa ia atitutine la modul cel mai serios ori de cate ori apar scurgeri nepermise de informatii in presa, din.

Ponta: Voi sprijini propunerile lui Iohannis privind procurorul general, CSM si ICCJ

Premierul Victor Ponta considera ca ideea presedintelui Klaus Iohannis ca procurorul general sa fie membru al CSAT, iar CSM, inalta Curte de Casatie si Justitie si Parchetul General sa aiba drept de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )