Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ion Cristoiu, despre afirmatia lui Iohannis privind scurgerile din dosare: Asistam la un inceput de refacere a USL, exprima puncte de vedere ale PNL-ului vechi (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre afirmatia lui Iohannis privind scurgerile din dosare: Asistam la un inceput de refacere a USL, exprima puncte de vedere ale PNL-ului vechi (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat afirmatiile facute de presedintele Iohannis, care a cerut CSM sa ia atitutine la modul cel mai serios ori de cate ori apar scurgeri nepermise de informatii in presa, din. continuă pe B1

Ion Cristoiu: O posibila eliberare a lui Dan Voiculescu ar fi trecuta in contul lui Klaus Iohannis

In contextul judecarii contestatiei in anulare depusa de Dan Voiculescu la condamnarea la 10 ani inchisoare, Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal, sustine ca nu doar Voiculescu ar trebui sa aiba.

Ion Cristoiu: Comunicarea clasica dintre presedinte si opinia publica nu poate fi inlocuita de Facebook. Klaus Iohannis comunica prin apostoli

Comunicarea clasica dintre presedinte si opinia publica nu poate fi inlocuita de Facebook, scrie Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul sau, facand referire la modul de comunicare pe care presedintele Klaus.

Ion Cristoiu: Poate la finele lui 2015, Iohannis va face din Mesajul de Anul Nou un moment politic de exceptie

La finalul lui 2014, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de An Nou care a fost trecut cu vederea de presa romaneasca. Acest fapt l-a determinat pe jurnalistul Ion Cristoiu sa faca in editorialul de.

Macovei despre declaratiile lui Iohannis: Seamana cu ce spune PSD/ Iohannis la CSM: Important de subliniat ca Justitia nu e o supraputere/ Radu Tudor lauda discursul presedintelui: De referinta, de salutat, viziune diferita de a lui Basescu

Europarlamentarul Monica Macovei a criticat, marti, la B1TV, afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis facute la CSM despre ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare, despre faptul ca justitia este unua dintre cele trei puteri, nu o supraputere si despre scurgerile de informatii din dosare in presa. Macovei a declarat ca sunt declaratii care seamana cu ce spune PSD si ca din ele se intelege ca presedintele transmite justitiei sa o lase mai moale cu anchetele in cazul celorlalte doua puteri: Guvern si Parlament. In schimb, discursul lui Klaus Iohannis este laudat de jurnalistii Antenei 3. Radu Tudor scrie pe blog ca discursul de astazi al lui Klaus Iohannis este unul de referinta in privinta atitudinii noului presedinte al Romaniei in raport cu institutiile judiciare.

Din puscarie, Fenechiu elogiaza discursul lui Iohannis privind justitia

Fostul liberal Relu Fenechiu, incarcerat in Penitenciarul Iasi, a postat pe blog o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis, in care elogiaza discursul acestuia din plenul CSM, el dezvinovatindu-se.

Ponta: Voi sprijini propunerile lui Iohannis privind procurorul general, CSM si ICCJ

Premierul Victor Ponta considera ca ideea presedintelui Klaus Iohannis ca procurorul general sa fie membru al CSAT, iar CSM, inalta Curte de Casatie si Justitie si Parchetul General sa aiba drept de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )