Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din Rusia, cu dragoste: Mai multe persoane au facut donatii pentru a-i confectiona un Oscar actorului Leonardo DiCaprio

România Liberă România Liberă,
Din Rusia, cu dragoste: Mai multe persoane au facut donatii pentru a-i confectiona un Oscar actorului Leonardo DiCaprio

Peste o suta de cetateni din Rusia au donat obiecte din aur si argint, pentru a-i realiza actorului Leonardo DiCaprio o statueta Oscar. Gestul fanilor vine in contextul in care pe Internet circula numeroase glume despre actorul care a fost nominalizat de foarte multe ori la premiile Academiei Americane de Film, fara sa castige vreodata trofeul. continuă pe România Liberă

FOTO: Cum arata procesul de fuziune a doua sau mai multe galaxii

Telecopul Spatial Hubble a surprins, saptamana trecuta, procesul de fuziune a doua sau mai multe galaxii in constelatia Eridanus.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis Cod galben de ceata, valabil in mai multe judete din tara. Totodata, miercuri, incepand cu ora 10. 00, este in vigoare o informare meteorologica de intensificari ale vantului si ninsori viscolite la munte, atentionare care expira pe 11 februarie.

Copiii expusi la mai multe limbi straine ii inteleg mai bine pe cei din jur

Un nou studiu, publicat in prestigioasa revista stiintifica Psychological Science, de patru cercetatori de la Universitatea din Chicago, arata ca acei copii care vorbesc mai multe limbi ii inteleg mai bine pe cei din jur.

Actualizarea Instagram iti permite sa folosesti mai multe conturi in acelasi timp

In sfarsit, Instagram ofera una dintre cele mai asteptate si cerute functionalitati. Aplicatia de photo sharing a anuntat ca va permite utilizatorilor sa foloseasca mai multe conturi in acelasi timp, gratie unei actualizari disponibile si pentru iOS, si pentru Android. Odata ce faci actualizarea 7. 15, poti avea acces la ea din setarile contului de pe [].

VIDEO Isarescu: 2016 va fi an tumultuos/ Avem deja cateva dezechilibre: stam cu deficitul fiscal unde stam, structura a cheltuielilor bugetare sper din toata inima sa nu se mai repete ...

Anul 2016 va fi unul tumultos. Piata valutara snu mai e atat de emotionala. Si va vorbeste o persoana care urmareste piata valutara in fiecare dimineata. In Romania avem mai multe preturi care cresc decat preturi care scad. De aceea nu sunt de blamat cei care percep preturi in crestere, desi inflatia e in teritoriu negativ. Omul intra in magazin si are propria perceptie a preturilor, a explicat marti Guvernatorul BNR Mugur Isarescu cu ocazia prezentarii Raportului privind inflatia vezi prezentarea in atasament). El a mai vorbit in cadrul prezentarii si despre cresterile salariale din sectorul bugetar, curs de schimb si incertitudinile din acest an. Vezi mai jos interventia video a Guvernatorului.

Webcam-ul aceste tinere a ramas pornit, fara sa stie, mai multe zile. A filmat absolut tot - VIDEO

O tanara a avut parte de surpriza vietii ei cand a aflat ca a fost urmarita zile in sir cu ajutorul unui web cam. Fata s-a privit in cele mai intime momente si.

Topul televiziunilor care au prezentat cele mai multe stiri cu continut violent: Romania TV, record negativ

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a somat public, in sedinta de joi, Antena 1, Prima TV, Pro TV, TVR 1, Antena 3, B1 TV, Realitatea TV si Romania TV, din cauza stirilor violente difuzate in saptamana 5 - 11 octombrie 2015, arata Mediafax.

2015, anul cu cele mai multe atacuri din partea rechinilor

Numarul atacurilor de rechini la nivel mondial a inregistrat un record in 2015, din cauza incalzirii apelor si unui numar mai mare de amatori de scaldat, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Semnale de alarma in municipiul Braila si mai multe sate din judet. Se verifica sistemul care va anunta pericolul in caz de accident la barajul Izvorul Muntelui

Astazi, marti, 9 februarie, intre orele 8. 00 si 17. 00, este programat un exerctitiu de alarmare pe raza municipiului Braila si a catorva localitati din judet. Actiunea este executata de Ispectoratul pentru Situatii de Urgenta Dunarea Braila si de reprezentanti ai SC Hidroelectrica - Sucursala Hidrocentrale Bistrita Piatra Neamt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )