Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dinamo a pierdut primul amical din 2014

Online Sport Online Sport,
Dinamo a pierdut primul amical din 2014

Dinamo a pierdut, 0-1 0-0), primul meci amical din cadrul turneului de pregatire in Antalya, programat impotriva liderului din Azerbaidjan, Qarabag FK. continuă pe Online Sport

Hamburg, primul oras din Europa care interzice accesul masinilor in centru

Hamburg este primul oras din Europa in care este interzis accesul masinilor in centrul orasului, relateaza Auto Blog. Autoritatile din Hamburg au anuntat aprobarea planului pentru interzicerea masinilor.

Dinamo, doua amicale intr-o zi. Pe primul l-a pierdut

Dinamo a inceput mai tarziu meciurile amicale decat Steaua, dar recupereaza. in primul meci amical din 2014, cainii au pierdut la limita, 0-1, cu FC Qarabag, din Azerbaidjan. A doua partida va incepe de la ora 17.

New artist: Belarbi porneste la drum cu primul single din cariera Paradise! Vezi aici cum suna!

Stilizat ca [Belarbi], acesta este numele de scena din spatele unui fost asistent francez dintr-un studio de inregistrari. Artistul a.

Faze tari: 20 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2014; Uratenia pamantului: Care sunt cele mai hidoase chipuri pe care le-ai vazut vreodata; Un american a returnat un plic gasit pe strada in care se gasea suma de 40.000 de dolari

Partea intunecata a Internetului. Ce se intampla pe retelele secrete si pe site-urile ascunse. Utilizatorii obisnuiti au acces la aproape 4% din capacitatea Internetului. Halucinant! O calugarita din Italia a nascut fara sa stie ca e gravida! O calugarita de la o manastire din orasul italian Rieti a nascut saptamana aceasta un baietel.

Data de 20 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2014

Cea de-a treia zi de luni a anului, care, in 2014, cade pe 20 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, sustine un psiholog britanic. Teoria despre Blue Monday a aparut in 2005, cand psihologul.

Dinamo a pierdut si al doilea amical din Antalya

Echipa antrenata de Flavius Stoican a fost invinsa, cu scorul de 1-0, de FK Luch-Energiya Vladivostok, intr-o partida amicala disputata in Antalya.

VIDEO Steaua, egala lui Werder Bremen in al doilea amical din Spania. Remarcatii campioanei Romaniei

Dupa umilinta inregistrata in primul amical al iernii, contra lui Nurnberg, scor 1-5, Steaua si-a revenit si a evoluat mult mai bine in al doilea meci de pregatire din Spania, contra lui Werder Bremen, partida incheiata cu scor alb, 0-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )