Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dinu Patriciu a fost inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Dinu Patriciu a fost inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala (VIDEO)

Dinu Patriciu a fost condus, sambata, pe ultimul drum. Rude, apropiati, politicieni sau oameni de afaceri au participat la funeraliile miliardarului de la cimitirul Bellu. Familia a angajat mai multi bodyguarzi. continuă pe B1

Dinu Patriciu va fi inmormantat astazi la cimitirul Bellu din Capitala

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat astazi la cimitirul Bellu din Capitala. Ceremonia funerara va avea loc la ora 11. 00, intr-un cadru restrans. Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus.

Dinu Patriciu, inmormantat astazi la cimitirul Bellu din Capitala

Inmormantarea lui Dinu Patriciu incepe sambata, de la ora 11 .

Dinu Patriciu a fost inmormantat la cimitirul Bellu, in prezenta a peste 100 de persoane

Dinu Patriciu a fost inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala, in prezenta a peste 100 de persoane, printre care prieteni, fosti colegi de partid, oameni de afaceri, dar si simpli cetateni. Slujba religioasa.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu, depus la capela Cimitirului Bellu din Capitala

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu, adus in Romania de la Londra, a fost depus, ieri seara, la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti, unde au venit rude, prieteni si alti apropiati ai omului de afaceri, inclusiv fosti colegi de partid, transmite Mediafax.

Trupul lui Dinu Patriciu, adus in tara pentru inmormantare. Ceremonia, sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu a fost adus vineri in tara, din Londra, aceasta urmand sa fie depus in aceasta seara la capela Cimitirului Bellu din Capitala. Acesta urmeaza sa fie inmormantat sambata, in jurul orei 11.

Dinu Patriciu va fi inmormantat, sambata, la ora 11:00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti

Dinu Patriciu va fi inmormantat, sambata, de la ora 11. 00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, anunta familia omului de afaceri, facand totodata un apel la decenta si discretie in ceea ce priveste acest.

Dinu Patriciu, inmormantat sambata in Cimitirul Bellu

Familia omului de afaceri Dinu Patriciu a anuntat ca acesta va fi inmormantat sambata in cimitirul Bellu din Capitala si a facut apel la decenta si discretie in privinta acestui eveniment.

Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu, adus astazi in tara. Omul de afaceri va fi inmormantat maine, la cimitirul Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu va fi adus in tara in aceasta dupa-amiaza, de la Londra. Omul de afaceri va fi inmormantat maine, la Cimitirul Bellu din Capitala. Familia acestuia ii.

Dinu Patriciu, inhumare discreta la Cimitirul Bellu

Familia omului de afaceri Dinu Patriciu a facut din nou apel la decenta si discretie in legatura cu ceremonia de inhumare a magnatului, anuntata pentru ziua de sambata, la ora 11. 00, la Cimititul Bellu.

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Dinu Patriciu va fi inmormantat, sambata, de la ora 11. 00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, anunta familia omului de afaceri, facand totodata un apel la decenta si discretie in ceea ce priveste acest eveniment.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )