Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directia Nationala Anticoruptie vrea sa cumpere computere de peste doua milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Directia Nationala Anticoruptie vrea sa cumpere computere de peste doua milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat, miercuri, prin intermediul SEAP, ca vrea sa cumpere, prin licitatie publica, computere si echipamente IT in valoare de peste doua milioane de lei. continuă pe Adevărul

Ovidiu Ohanesian si Omar Hayssam, audiati la Directia Nationala Anticoruptie

15 Jurnalistul Ovidiu Ohanesian a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La sosirea la DNA, Ohanesian a declarat ca a venit pentru a depune cateva documente. El a fost chemat si luni.

Salman Khan, liber sau condamnat la 10 ani de inchisoare, peste doua saptamani!

Actorul indian Salman Khan va afla peste doua saptamani daca va ramane in libertatea sau va fi conndamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pentru ca a omorat un om din culpa in urma cu 13 ani.

DNA va cumpara computere si echipamente IT in valoare de doua milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie a publicat un anunt in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP), potrivit caruia intentioneaza sa cumpere, prin licitatie publica, computere si echipamente IT in.

Licitatie IT de peste 560.000 de euro la DNA pentru achizitia de servere, PC-uri si echipamente firewall

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de echipamente IT - server, statii de lucru fixe si mobile si echipamente firewall - contract in valoare estimata cu TVA de 2,49 milioane lei peste 560. 000 de euro), finantat din fonduri bugetare, potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )