Libnet.ro
UNICEF

21:30

Salman Khan, liber sau condamnat la 10 ani de inchisoare, peste doua saptamani!

ADPM ADPM,
Salman Khan, liber sau condamnat la 10 ani de inchisoare, peste doua saptamani!

Actorul indian Salman Khan va afla peste doua saptamani daca va ramane in libertatea sau va fi conndamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pentru ca a omorat un om din culpa in urma cu 13 ani. continuă pe ADPM

Fostul presedinte egiptean a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.Amnesty International a caracterizat sentinta ca o mascarada de justitie

Liderul Fratiei Musulmane, Mohmed Mursi, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a fost judecat pentru acuzatii legate de moartea unor protestatari la demonstratiile din 2012, informeaza Reuters.

Guvernul a extins perioada de planificare a apararii de la 6 la 10 ani

Guvernul a aprobat astazi proiectul de lege privind planificarea apararii, care vizeaza, printre altele, extinderea perioadei de planificare de la 6 la 10 ani, in scopul asigurarii concordantei procesului national de planificare a apararii cu cel al NATO.

Romanii cu viza de Canada in ultimii 10 ani sau viza SUA nu mai au nevoie de cea canadiana din 2016

De anul viitor, romanii care au detinut in ultimii 10 ani o viza canadiana sau o viza non-imigrant pentru Statele Unite ale Americii SUA) nu vor mai avea nevoie de viza pentru a calatori in Canada, Romania fiind inclusa de guvernul canadian in programul Electronic Travel Authorization eTA).

Baronul Vaii Jiului a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care Alin Simota a fost trimis in judecata pentru infractiunea de conflict de interese.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )