Libnet.ro
UNICEF

18:00

Directiva UE: Apneea in somn, sindromul care poate lasa soferii romani fara permis

B1 B1,
Directiva UE: Apneea in somn, sindromul care poate lasa soferii romani fara permis

Soferii care vor fi diagnosticati cu apnee in somn dereglari ale somnului) si nu se vor trata, vor ramane fara permis, potrivit unei directive a Uniunii Europene. Astfel, pentru obtinerea permisului auto ori. continuă pe B1

REVISTA PRESEI. Cum ar putea ramane soferii din UE fara permis. Sindromul care a speriat UE

In ziarele de miercuri citim despre ilegalitatile comise la centrele de colectare a fierului vechi, despre noua directiva UE care i-ar putea lasa pe unii soferi fara permis, comisia de evaluare a democratiei si statului de drept din Romania propusa de Tariceanu, dar si despre faptul ca Romania ramane a doua cea mai saraca tara din UE.

Proiectul noii legi a turismului prevede sanctionarea a proprietarilor care isi lasa hotelurile in paragina.

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a declarat, sambata seara, la o intalnire cu reprezentantii patronatelor din turism, la Navodari, ca proiectul noii legi a turismului prevede sanctionarea, de catre administratia locala, a proprietarilor de hoteluri care isi lasa unitatile in paragina.

Masina care poate fi manevrata cu o aplicatie pentru smartphone

Jaguar testeaza un model Range Rover care poate fi manevrat din exteriorul masinii printr-o aplicatie pentru smartphone. Range Rover Sport poate vira, accelera, frana si intoarce pe teren accidentat si poate sa.

Aplicatie smartphone pentru depistarea apneei in somn, afectiune care poate duce chiar la deces

Somnolenta diurna, depresia si lipsa concentrarii sunt cateva dintre consecintele sindromului de apnee in somn, subdiagnosticat in Romania, pentru depistarea acestuia fiind dezvoltata o aplicatie smartphone care ofera informatii despre tulburarile de somn si despre medicii specialisti.

FOTO Ai parcat ca un bou sau cum sunt aratati cu degetul pe Facebook soferii bistriteni care-si lasa masina pe unde apuca

Ai parcat pe trecerea de pietoni, pe interzis, pe spatiul verde sau pe trotuar? Ai toate sansele sa gasesti o fotografie cu masina ta pe una dintre cele mai inedite pagini de pe facebook: Ai parcat ca un bou. Aceasta se vrea o comunitate care cinsteste bistritenii care considera ca legile de circulatie si bunul simt sunt pentru altii.

Designerul Stephan Pelger, despre Carmen Iohannis: Are un corp foarte frumos, picioare pe care poate sa si le arate si, din cate am inteles, si presedintelui ii place sa fie mai tineresc imbracata

Criticata la primele aparitii publice, prima doamna, Carmen Iohannis, a decis ca este timpul unei schimbari, astfel ca a apelat la sfaturile unui specialist. Designerul Stephan Pelger este cel care s-a ocupat in.

Kim Jong-Un a asistat la testarea unui nou tip de racheta care poate distruge navele inamicului

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, a asistat la testarea unui nou tip de racheta, relateaza site-ul agentiei DPA. Kim Jong-Un a asistat la testarea unor rachete ultramoderne care pot distruge navele.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )