Libnet.ro
UNICEF

16:30

REVISTA PRESEI. Cum ar putea ramane soferii din UE fara permis. Sindromul care a speriat UE

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Cum ar putea ramane soferii din UE fara permis. Sindromul care a speriat UE

In ziarele de miercuri citim despre ilegalitatile comise la centrele de colectare a fierului vechi, despre noua directiva UE care i-ar putea lasa pe unii soferi fara permis, comisia de evaluare a democratiei si statului de drept din Romania propusa de Tariceanu, dar si despre faptul ca Romania ramane a doua cea mai saraca tara din UE. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI. Navodari ar putea deveni o groapa de gunoi radioactiva. Ce masuri iau autoritatile

In ziarele de marti, citim cum afecteaza tensiunile din Grecia piata financiara din Romania, controlul facut de APM Constanta la Fertilchim Navodari, dupa ce CEDO a obligat orasul sa depoziteze deseuri, stadiul in care se afla autostrada Sibiu-Pitesti, dar si despre cum a reusit o companie sa intre in topul 100 al celor mai profitabile companii din 2014, dupa ce in 2011 intrase in insolventa.

REVISTA PRESEI. La cat se ridica contrabanda cu tigari din Romania

In ziarele de luni, citim despre episodul care a dus la interzicerea Cenaclului Flacara, economia subterana a Romaniei si cati bani fac anual contrabandistii de tigari, piata muncii din Romania, dar si despre sansa fermierilor romani de a obtine fonduri europene.

Directiva UE: Apneea in somn, sindromul care poate lasa soferii romani fara permis

Soferii care vor fi diagnosticati cu apnee in somn dereglari ale somnului) si nu se vor trata, vor ramane fara permis, potrivit unei directive a Uniunii Europene. Astfel, pentru obtinerea permisului auto ori.

REVISTA PRESEI 17.06.2015

ADEVARUL *Ponta, in rol de Terminator dupa operatie: Ma voi intoarce mai puternic! Premierul Victor Ponta a suferit o interventie chirurgicala la genunchi, intr-o clinica privata din Istanbul, despre care se zvoneste ca ar apartine unui apropiat al familiei Erdogan.

REVISTA PRESEI 16.06.2015

ADEVARUL *Rusia ameninta: Daca SUA aduc tancuri in Romania, mobilizam armament greu pe flancul vestic Mobilizarea de armament american greu in Romania, Polonia, Bulgaria si Ungaria, o masura propusa de armata SUA, ar reprezenta cel mai agresiv pas facut pana acum de Pentagon si NATO de la incheierea Razboiului Rece, a avertizat astazi un oficial din ministerul rus al Apararii.

REVISTA PRESEI 15.06.2015

ADEVARUL *Clientii cu credite in franci elvetieni au protestat in fata Guvernului Peste 2. 000 de romani cu imprumuturi in franci s-au adunat in Piata Victoriei, solicitand iarasi Guvernului, Parlamentului si presedintelui Romaniei sa adopte legea conversiei creditelor din valuta in lei, dupa ce au constatat ca bancile nu sunt dispuse la negocieri reale cu clientii pentru rezolvarea problemelor, cu toate ca aceasta a fost recomandarea BNR si a Parlamentului, de a se ajunge la o solutie pentru impartirea poverii intre cele doua parti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )