Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un director si un consilier din cadrul Primariei Sectorului 1, trimisi in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Un director si un consilier din cadrul Primariei Sectorului 1, trimisi in judecata pentru luare de mita

Razvan Mihai Iordan si Dan Toma, fost, respectiv actual director in cadrul Primariei Sectorului 1 din Bucuresti, au fost retinuti, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti. Cei doi sunt suspectati ca ar fi primit mita pentru construirea unor blocuri in Capitala. continuă pe Adevărul

Doi directori din Primaria Sectorului 1, retinuti pentru SPAGA

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Razvan Mihai Iordan, fost director al Directiei Inspectie din cadrul Primariei Sectorului 1 Bucuresti si a lui Dan Toma, director executiv adjunct in cadrul Directiei Inspectie de la aceeasi primarie, pentru luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

Un director si un consilier din Primaria Sectorului 1, retinuti pentru luare de mita

Directorul executiv adjunct al Directiei Inspectie din Primaria Sectorului 1 si un consilier al primarului au fost retinuti de DNA Ploiesti pentru luare de mita, fiind acuzati ca au primit intre 15. 000 euro.

Cinematograful Favorit a ajuns in administrarea Primariei Sectorului 6 si urmeaza sa fie reabilitat si modernizat

Miercuri, Cinematograful Favorit a ajuns in administrarea Primariei Sectorului 6 si ar urma sa intre intr-un amplu proces de modernizare si reabilitare, dupa cum au tot cerut locuitorii din sector.

Inspectia Judiciara din cadrul CSM a clasat sesizarea ADEC in cazul Rarinca

Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a clasat sesizarea Asociatiei Civice pentru Demnitate in Europa ADEC) in cazul abuzurilor savarsite in cazul Marianei Rarinca, conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )