Libnet.ro
UNICEF

21:00

Director general in cadrul Ministerului Finantelor Publice, gasit incompatibil de ANI.

România Liberă România Liberă,
Director general in cadrul Ministerului Finantelor Publice, gasit incompatibil de ANI.

Inspectorii Agentiei Natiuonale de Integritate au constatat ca un director general din cadrul Ministerului Finantelor Publice. Este vorba despre Marcel Ghita, director general in cadrul Ministerului Finantelor Publice - Unitatea Centrala de Armonizare pentru Auditul Public Intern. Potrivit ANI, acesta ar fi incopatibil deoarece, in perioada exercitarii functiei publice de conducere de director general, a desfasurat, in calitate de formator, activitati remunerate in domenii de activitate din . continuă pe România Liberă

Director din Ministerul Finantelor Publice, gasit incompatibil de ANI

Directorul general din Ministerul Finantelor Publice - Unitatea Centrala de Armonizare pentru Auditul Public Intern, Marcel Ghita, a fost gasit incompatibil de ANI, pentru ca, in paralel cu functia pe care o.

Director general din Ministerul Finantelor, gasit incompatibil de ANI

Marcel Ghita, directorul general al Unitatii Centrale de Armonizare pentru Auditul Public Intern din Ministerul Finantelor, a fost gasit incompatibil de catre inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ANI), intrucat a ocupat simultan functia de director si cea de formator intr-o societate comerciala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )