Libnet.ro
UNICEF

21:00

Director general din Ministerul Finantelor, gasit incompatibil de ANI

Adevărul Adevărul,
Director general din Ministerul Finantelor, gasit incompatibil de ANI

Marcel Ghita, directorul general al Unitatii Centrale de Armonizare pentru Auditul Public Intern din Ministerul Finantelor, a fost gasit incompatibil de catre inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ANI), intrucat a ocupat simultan functia de director si cea de formator intr-o societate comerciala. continuă pe Adevărul

Director din Ministerul Finantelor Publice, gasit incompatibil de ANI

Directorul general din Ministerul Finantelor Publice - Unitatea Centrala de Armonizare pentru Auditul Public Intern, Marcel Ghita, a fost gasit incompatibil de ANI, pentru ca, in paralel cu functia pe care o.

Director general in cadrul Ministerului Finantelor Publice, gasit incompatibil de ANI.

Inspectorii Agentiei Natiuonale de Integritate au constatat ca un director general din cadrul Ministerului Finantelor Publice. Este vorba despre Marcel Ghita, director general in cadrul Ministerului Finantelor Publice - Unitatea Centrala de Armonizare pentru Auditul Public Intern. Potrivit ANI, acesta ar fi incopatibil deoarece, in perioada exercitarii functiei publice de conducere de director general, a desfasurat, in calitate de formator, activitati remunerate in domenii de activitate din .

Ministerul Finantelor asteapta de la mediul de afaceri sugestii si observatii privind impozitul pe constructiile speciale

Ordonanta de modificare a Codului Fiscal care prevede printre altele impozitarea constructiilor speciale este in procedura de aprobare in Parlament, firmele putand face propuneri privind imbunatatirea actului, daca acesta ridica probleme, a declarat la un seminar pe teme de fiscalitate Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor.

Ministerul Finantelor din Thailanda, luat cu asalt de mii de manifestanti

Sute de manifestanti au intrat, luni, in Ministerul Finantelor de la Bangkok, in cadrul protestelor antiguvernamentale din Thailanda, relateaza AFP. Protestatarii cer demisiapremierului thailandez Yingluck Shinawatra.

Ministerul Finantelor din Thailanda, luat cu asalt de sute de manifestanti

Sute de persoane au luat cu asalt, luni, Ministerul Finantelor de la Bangkok, in cadrul protestelor antiguvernamentale din Thailanda. Manifestantii au intrat in cladire si au fluturat steaguri nationale la.

Gelu Oltean, seful Departamentului de Informatii din Ministerul de Interne, a fost inaintat de Traian Basescu in grad de chestor principal

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul pentru inaintarea in gradul profesional de chestor principal de politie a lui Gelu Oltean, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din Ministerul de Interne departament cunoscut si sub numele Doi si-un sfert).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )