Libnet.ro
UNICEF

00:07

Director general al Tarom si-a dat DEMISIA.

România Liberă România Liberă,
Director general al Tarom si-a dat DEMISIA.

Directorul general al Tarom, austriacul Heinrich Vystoupil, si-a dat demisia, la doar o saptamana de la numire, transmite Realitate TV. Reprezentantii Ministerului Transporturilor au confirmat pentru Money TV ca Heinrich Vystoupil nu a acceptat conditiile specificate in contract. In acest moment oficialii ministerului se afla intr-o intalnire pentru a stabili pasii de urmat, informeaza NewsIn, potrivit Realitatea. net. La randul lor, membrii Consiliului de Administratie al TAROM spun ca vor . continuă pe România Liberă

Primul ESEC al managementului privat. Director general al Tarom si-a dat DEMISIA.

Directorul general al Tarom, austriacul Heinrich Vystoupil, si-a dat demisia, la doar o saptamana de la numire, transmite Realitate TV. Reprezentantii Ministerului Transporturilor au confirmat pentru Money TV ca Heinrich Vystoupil nu a acceptat conditiile specificate in contract. In acest moment oficialii ministerului se afla intr-o intalnire pentru a stabili pasii de urmat, informeaza NewsIn, potrivit Realitatea. net. La randul lor, membrii Consiliului de Administratie al TAROM spun ca vor .

Sefii Transelectrica au fost schimbati din functii: Andrei Gabriel Benghea-Malaies e noul director general, Gabriel Gheorghe e noul sef al CA

Ministerul Economiei a schimbat miercuri conducerea Companiei Nationale Transelectrica. Astfel, Andrei Gabriel Benghea-Malaies l-a inlocuit in functia de director general pe Marius Ion Mateescu, iar noul presedinte al Consiliului de Administratie este Gabriel Gheorghe, numit in locul lui Mircea Ciopraga, potrivit unui comunicat al Ministerului. Vom reveni cu amanunte.

Intercontinental a numit un nou director general

Intercontinental Bucuresti are un nou director general, in persoana lui Stefan Frank, care il inlocuieste pe Marten Schoenrock, dupa apropape patru ani in aceasta pozitie.

Andrei Benghea Malaies, noul director general al Transelectrica

Reprezentantii Ministerului Economiei din Consiliul de Administratie al Transelectrica au convocat Consiliul de Administratie, in urma cu doua zile, in vederea propunerii de schimbare a directorului general si a presedintelului Consiliului de Administratie CA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )