Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un director Hidroelectrica si un fost membru din Consiliul de Supraveghere, arestati preventiv pentru 29 de zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un director Hidroelectrica si un fost membru din Consiliul de Supraveghere, arestati preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, in. continuă pe Wall-Street Ro

Director Hidroelectrica si un consilier al ministrului pentru Energie, retinuti pentru coruptie.

Ioan Mihaila, consilier al ministrului delegat pentru Energie si membru in Consiliul de Supraveghere al S. Hidroelectrica S. , si Eugen Bradean, director de trading in cadrul S. Hidroelectrica S. si membru in cadrul Directoratului S. Hidroelectrica S. au fost retinuti de procurorii anticoruptie pentru dare de mita si complicitatea la aceasta fapta. Valoarea mitei primisa unui membru al consiliului de supraveghere al hidroelectrica pentru a vota ascordarea unui contract unei .

VIDEO. Director Hidroelectrica si un consilier al ministrului pentru Energie, retinuti ...

Ioan Mihaila, consilier al ministrului delegat pentru Energie si membru in Consiliul de Supraveghere al S. Hidroelectrica SA, precum si Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica S. si membru al Directoratului aceste societati au fost retinuti de procurorii anticoruptie pentru dare de mita si complicitatea la aceasta fapta. Valoarea mitei promisa unui membru al consiliului de supraveghere al Hidroelectrica pentru a vota acordarea unui contract de vanzare de energie era de .

Ioan Mihaila, consilier al ministrului Energiei, a fost demis din functie, dupa ce a fost retinut de procurorii DNA

Ioan Mihaila, retinut miercuri seara sub acuzatia ca ar fi oferit o mita de 1,4 mil euro, a fost demis din functiile de consilier al ministrului Economiei, Constantin Nita, si de membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al S. Hidroelectrica S. A, potrivit unui comunicat al Departamentului pentru Energie remis HotNews. ro.

Liderul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost intubat din nou

Starea de sanatate a liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu s-a inrautatit. Artistul a fost intubat din nou, dupa ce miercuri fusese deconectat de la aparate. Medicii care il ingrijesc.

Vesti proaste despre starea lui Mihai Campineanu. Artistul a fost intubat din nou

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct si care miercuri a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou. Artistul nu poate respira singur, informeaza Mediafax. Potrivit.

Herta Muller a fost operata din cauza unui ulcer perforat, potrivit editorului scriitoarei

Editorul german al scriitoarei Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, a anuntat ca spitalizarea de urgenta de saptamana trecuta a acesteia se datoreaza unei operatii urgente din.

Reactorul 2 al Centralei de la Cernavoda a fost OPRIT din cauza unor defectiuni

Unitatea 2 a CNE Cernavoda a fost deconectata de la Sistemul Energetic National, pentru remedierea unor defectiuni aparute la un transformator, Nuclearelectrica estimand ca durata opririi nu va depasi trei.

Unitatea 2 de la Cernavoda a fost deconectata din cauza unor defectiuni

Nuclearelectrica anunta ca ieri, 21 octombrie 2013, Unitatea 2 a CNE Cernavoda a fost deconectata de la Sistemul Energetic National incepand cu orele 21:42, pentru remedierea unor defectiuni aparute la unul dintre transformatoarele de alimentare servicii proprii, se arata intr-un comunicat al companiei. Unitatea 2 a mai fost deconectata de trei ori in vara.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )