Libnet.ro
UNICEF

14:30

Directorii societatilor de stat din energie se vor implica in elaborarea strategiei energetice nationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorii societatilor de stat din energie se vor implica in elaborarea strategiei energetice nationale

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, s-a intalnit vineri cu directorii companiilor energetice de stat pentru a stabili implicarea acestora in procesul de elaborare a strategiei energetice nationale, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Departamentul pentru Energie: Directorii societatilor de stat se vor implica in elaborarea strategiei energetice nationale si in realizarea cu sprijinul STS a unui sistem de comunicatii intre companii si Departament

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, s-a intalnit vineri cu directorii companiilor energetice de stat pentru a stabili implicarea acestora in procesul de elaborare a strategiei energetice nationale, document aflat in prezent in dezbatere publica. De asemenea, s-a discutat realizarea cu sprijinul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) a unui sistem de comunicatii intre companiile de stat si Departamentul pentru Energie pentru a eficientiza colaborarea dintre cele doua parti.

Tatarii din Crimeea vor organizarea unui referendum prin care sa isi aleaga singuri pozitia ce o vor lua in contextul crizei actuale

Tatarii din Crimeea vor organizarea unui noi referendum, sambata, 29 martie, prin care sa isi defineasca pozitia in contextul evenimentelor recente. Am prevazut organizarea, la 29 martie, a Congresului.

Chinezii s-au razgandit: acum vor garantii pentru investitiile din energie. Dragnea pregateste un pachet

Companiile chineze care doresc sa investeasca sume mari in domeniul energetic solicita garantii prin care sa fie asigurate ca banii investiti vor fi recuperati, plus un minim profit, iar Guvernul pregateste in acest sens un pachet de garantii, a.

Echipele de fotbal din Crimeea vor in fotbalul rusesc. Recunoaste UEFA anexarea?.

Echipele de fotbal Tavria Simferopol si Sevastopol, ambele in prima liga ucraineana, si-au manifestat intentia de a evolua in fotbalul rusesc. UEFA s-ar putea pronunta asupra acestui subiect in cadrul intrunirii de joi, cu toate ca pana in prezent niciunul dintre cele doua cluburi nu a inaintat o astfel de cerere. Comitetul Executiv al UEFA, intrunit la Astana, Kazakhstan, ar putea avea, maine, pe masa un cartof fierbinte, in cazul in care Tavria si Sevastopol vor inmana forului european .

Tatarii din Crimeea vor organiza un referendum pe tema alipirii la Rusia.

Tatarii din Crimeea, dintre care cei mai multi se opun alipirii regiunii la Rusia, vor sa organizeze sambata, in 29 martie, un referendum pentru a-si defini pozitia in contextul evenimentelor recente, a anuntat luni, la Kiev, liderul comunitatii tatare Mustafa Djemilev, relateaza AFP, citata de Mediafax. Am prevazut organizarea, la 29 martie, a Congresului nostru National la Simferopol. Unul dintre subiectele dezbatute va fi autodeterminarea poporului tatar. La 16 martie noi nu am participat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )