Libnet.ro
UNICEF

00:08

Directorul ANM, Ion Sandu: Probabilitatea ca, miercuri dupa-amiaza, sa fie emis cod rosu de viscol este foarte mare

B1 B1,
Directorul ANM, Ion Sandu: Probabilitatea ca, miercuri dupa-amiaza, sa fie emis cod rosu de viscol este foarte mare

Exista mari sanse ca Administratia Nationala de Meteorologie sa emita, miercuri dupa-amiaza, o avertizare cod rosu de viscol si ninsori pentru anumite zone, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu. continuă pe B1

Directorul ANM, Ion Sandu, la RFI : Un nou viscol in sudul Romaniei, de miercuri pana joi; pe Cod Portocaliu nu se pleaca la drum!

Atata timp cat romanii nu inteleg ca in Cod Portocaliu nu se pleaca la drum, nici o autoritate nu poate sa-i ajute. Iata ce spune, la RFI, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu. El anunta ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

ANM: Un nou cod rosu va fi probabil emis miercuri dupa-amiaza. ...

Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, informeaza Mediafax. Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, intr-o discutie cu premierul Victor Ponta, aflat la sediul ANM, ca pentru emiterea unui cod rosu este necesar sa fie indeplinite trei conditii, si anume ca stratul de zapada sa fie de cel putin 50 centimetri, intensitatea caderii zapezii sa fie de peste 10-15 cm/ora, iar .

Directorul ANM: Urmeaza un nou viscol in sudul tarii, de miercuri pana joi.

Un nou cod de viscol va fi emis zilele urmatoare, pentru sudul tarii, urmand sa vizeze perioada miercuri dimineata - joi dimineata, a anuntat, luni, directorul ANM, Ion Sandu, potrivit b1. ro. Maine este o pauza, dupa iesirea din vigoare diseara a acestor coduri. E o pauza in sensul ca nemaifiind vant, chiar daca ninge, ninge slab. Dar de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari pentru un viscol tot pe sudul tarii, de miercuri .

Directorul ANM, la Sinteza Zilei: Vom emite o noua avertizare de viscol si ninsori

Directorul ANM, Ion Sandu, a declarat in direct la Sinteza Zilei ca este exclus ca, in saptamana care urmeaza, sa fie emis un nou cod rosu de viscol si ninsori. Cu toate acestea, luni va continua sa.

ANM: Posibil COD ROSU in sase judete din sud-estul Romaniei. Autostrada Soarelui va fi foarte afectata de viscol

Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu, intr-o.

Cod galben si cod portocaliu de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax. In cursul zilei de luni, directorul ANM, Ion Sandu a anuntat la RFI ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

Ion Sandu, directorul ANM: Constanta va avea cele mai mari probleme

La videoconferinta cu prefectii si autoritatile centrale, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a avertizat judetul Constanta ca va avea cele mai mari probleme din toata zona de sud-est, din cauza codului rosu.

ANM: De sambata incolo, vremea se incalzeste usor

Vremea se va incalzi usor dupa ziua de sambata, ceea ce inseamna insa ca vom reveni la temperaturile de acum, a spus directorul ANM, Ion Sandu, avand in vedere ca pentru urmatoarele zile meteorologii au.

ANM: COD ROSU de viscol in sase judete din sud-estul Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru judetele Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Constanta si Tulcea, de la ora 15. 00 pana la.

ANM ar putea emite Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ar putea emite miercuri dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. Judetel vizate sunt Ialomita, Buzau, Tulcea, Constanta, Braila si Galati.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )