Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul ANM: Urmeaza un nou viscol in sudul tarii, de miercuri pana joi.

România Liberă România Liberă,
Directorul ANM: Urmeaza un nou viscol in sudul tarii, de miercuri pana joi.

Un nou cod de viscol va fi emis zilele urmatoare, pentru sudul tarii, urmand sa vizeze perioada miercuri dimineata - joi dimineata, a anuntat, luni, directorul ANM, Ion Sandu, potrivit b1. ro. Maine este o pauza, dupa iesirea din vigoare diseara a acestor coduri. E o pauza in sensul ca nemaifiind vant, chiar daca ninge, ninge slab. Dar de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari pentru un viscol tot pe sudul tarii, de miercuri . continuă pe România Liberă

Directorul ANM: Urmeaza un nou viscol in sudul tarii, de miercuri pana joi

Un nou cod de viscol va fi emis zilele urmatoare, pentru sudul tarii, urmand sa vizeze perioada miercuri dimineata - joi dimineata, a anuntat, luni, directorulANM,IonSandu. Maine este o pau.

Directorul ANM, Ion Sandu, la RFI : Un nou viscol in sudul Romaniei, de miercuri pana joi; pe Cod Portocaliu nu se pleaca la drum!

Atata timp cat romanii nu inteleg ca in Cod Portocaliu nu se pleaca la drum, nici o autoritate nu poate sa-i ajute. Iata ce spune, la RFI, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu. El anunta ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

ANM: Vant puternic in sudul tarii, de miercuri pana joi. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

ANM a anuntat luni ca vantul va scadea in intensitate incepand de luni si pana miercuri dimineata, cand situatia se va inrautati din nou in sudul tarii. Meteorologii urmeaza sa emita o avertizare.

Directorul ANM, la Sinteza Zilei: Vom emite o noua avertizare de viscol si ninsori

Directorul ANM, Ion Sandu, a declarat in direct la Sinteza Zilei ca este exclus ca, in saptamana care urmeaza, sa fie emis un nou cod rosu de viscol si ninsori. Cu toate acestea, luni va continua sa.

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona.

Viscolul a pus stapanire pe sudul tarii. A1 si DN 22, inchise din cauza vizibilitatii extrem de scazute

Capitala si alte zece judete din sudul tarii se afla in prezent sub cod portocaliu. De asemenea, meteorologii au anuntat ca alte 16 judete sunt sub avertizarea de cod galben. Autoritatile au anuntat inchiderea autostazii A1 Bucuresti - Pitesti) si DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) dn pricina vizibilitatii scazute.

Directorul ANM: in Romania nu am mai avut cod rosu de viscol, aceasta avertizare se va emite daca se vor indeplini conditiile

DirectorulANM,IonSandu, a explicat, vineri seara, in cadrul emisiunii Talk B1, difuzata pe B1 TV, conditiile unice in care se emite cod rosu de viscol, spunand ca este o avertizare deja.

Ucraina: Politia a dispersat mii de manifestanti in sudul tarii

Politia ucraineana a dispersat, ieri, mii de manifestanti care incercau sa ocupe administratia regiunii Zaporoje, in sudul Ucrainei, au anuntat fortele de ordine si martori citati de presa locala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )