Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina: Politia a dispersat mii de manifestanti in sudul tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina: Politia a dispersat mii de manifestanti in sudul tarii

Politia ucraineana a dispersat, ieri, mii de manifestanti care incercau sa ocupe administratia regiunii Zaporoje, in sudul Ucrainei, au anuntat fortele de ordine si martori citati de presa locala. continuă pe Ziarul Bursa

Politia a dispersat mii de manifestanti in sudul Ucrainei

Politia a dispersat duminica mii de manifestanti care incercau sa ocupe administratia regiunii Zaporoje, in sudul Ucrainei, informeaza AFP. Jurnalisti aflati la fata locului au anuntat ca au fost ranite per.

Directorul ANM: Urmeaza un nou viscol in sudul tarii, de miercuri pana joi.

Un nou cod de viscol va fi emis zilele urmatoare, pentru sudul tarii, urmand sa vizeze perioada miercuri dimineata - joi dimineata, a anuntat, luni, directorul ANM, Ion Sandu, potrivit b1. ro. Maine este o pauza, dupa iesirea din vigoare diseara a acestor coduri. E o pauza in sensul ca nemaifiind vant, chiar daca ninge, ninge slab. Dar de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari pentru un viscol tot pe sudul tarii, de miercuri .

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona.

Viscolul a pus stapanire pe sudul tarii. A1 si DN 22, inchise din cauza vizibilitatii extrem de scazute

Capitala si alte zece judete din sudul tarii se afla in prezent sub cod portocaliu. De asemenea, meteorologii au anuntat ca alte 16 judete sunt sub avertizarea de cod galben. Autoritatile au anuntat inchiderea autostazii A1 Bucuresti - Pitesti) si DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) dn pricina vizibilitatii scazute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )