Libnet.ro
UNICEF

22:00

Directorul CIA: SIE si SRI sunt cu adevarat remarcabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul CIA: SIE si SRI sunt cu adevarat remarcabile

Directorul CIA, John O. Brennan, a declarat, in cadrul intrevederii cu presedintele Traian Basescu, ca Serviciul de Informatii Externe SIE) si Serviciul Roman de Informatii SRI), sunt cu adevarat remarcabile si sunt apreciate in Statele Unite, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul CIA, despre serviciile secrete romanesti: SIE si SRI sunt cu adevarat remarcabile

Directorul CIA, John Brennan, a spus, marti, in timpul intrevederi pe care a avut-o cu presedintele Traian Basescu, ca SIE siSRI, structurile romanesti de informatii, sunt cu adevarat remarcabile,.

Directorul CIA, lui Traian Basescu: SIE si SRI sunt remarcabile. Apreciem profesionalismul si integritatea ofiterilor romani

Directoul CIA, John O. Brennan, a declarat, in intrevederea cu presedintele Traian Basescu, ca serviciile romanesti de informatii, SIE si SRI, sunt cu adevarat remarcabile si sunt apreciate in Statele Unite, scrie Mediafax.

Ce spune directorul CIA despre serviciile secrete din Romania

Directoul CIA, John O. Brennan, a declarat, in intrevederea cu presedintele Traian Basescu, ca serviciile romanesti de informatii, SIE si SRI, sunt cu adevarat remarcabile si sunt apreciate in Statele Unite, scrie Mediafax .

Directorul CIA a laudat serviciile secrete romane: SIE si SRI sunt remarcabile

Directorul CIA a fost la Palatul Cotroceni. John Brennan a discutat cu presedintele Basescu despre monitorizarea corespondentei electronice a unor cetateni romani de catre serviciile de securitate americane. Cei.

Directorul CIA, lui Basescu: SIE si SRI sunt remarcabile.

Directoul CIA, John O. Brennan, a declarat, in intrevederea cu presedintele Traian Basescu, ca serviciile romanesti de informatii, SIE si SRI, sunt cu adevarat remarcabile si sunt apreciate in Statele Unite, scrie Mediafax. Oficialul CIA a aratat ca a fost ultima oara in Bucuresti in urma cu 13-14 ani, cand era abia la inceput parteneriatul intre serviciile din cele doua tari, in prezent aliate in NATO. Fata de ultima mea vizita, cand eram la inceput, am remarcat efortul care a fost depus .

Directorul CIA, John Brennan, se intalneste cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Directorul CIA, John Brennan, vine marti in vizita in Romania. Acesta va avea o intalnire oficiala cu presedintele Traian Basescu. intrevederea va avea loc la ora 14, la Salonul Albastru de la Palatul.

Traian Basescu, la intalnirea cu directorul CIA: Principala tinta a Romaniei este consolidarea relatiilor cu SUA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni cu directorul CIA, John O. Brennan, pe care l-a asigurat ca principala tinta politica a Romaniei este consolidarea relatiilor cu Statele.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu directorul CIA. Vezi ce au discutat.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu directorul Central Intelligence Agency, John O. Brennan, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, remis Romania Libera. Ponta a discutat cu Brennan despre cooperarea dintre cele doua state, in cadrul parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii. De la ora 14. 00, directorul CIA se va intalni la Palatul Cotroceni, in Salonul Albastru, cu presedintele Traian Basescu, potrivit site-ului oficial al .

Presedintele Basescu se intalneste marti cu directorul CIA

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se intalneste marti cu directorul CIA, John O. Brennan. Seful statului il va primi pe oficialul american la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 14. 00, a anuntat administratia prezidentiala.

Victor Ponta s-a intalnit cu directorul CIA

Primul-ministru Victor Ponta s-a intalnit, astazi, cu directorul Central Intelligence Agency CIA), John O. Brennan, informeaza un comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )