Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce spune directorul CIA despre serviciile secrete din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spune directorul CIA despre serviciile secrete din Romania

Directoul CIA, John O. Brennan, a declarat, in intrevederea cu presedintele Traian Basescu, ca serviciile romanesti de informatii, SIE si SRI, sunt cu adevarat remarcabile si sunt apreciate in Statele Unite, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Directorul CIA, despre serviciile secrete romanesti: SIE si SRI sunt cu adevarat remarcabile

Directorul CIA, John Brennan, a spus, marti, in timpul intrevederi pe care a avut-o cu presedintele Traian Basescu, ca SIE siSRI, structurile romanesti de informatii, sunt cu adevarat remarcabile,.

Directorul CIA a laudat serviciile secrete romane: SIE si SRI sunt remarcabile

Directorul CIA a fost la Palatul Cotroceni. John Brennan a discutat cu presedintele Basescu despre monitorizarea corespondentei electronice a unor cetateni romani de catre serviciile de securitate americane. Cei.

Micii cu Salmonella. Ce spune Autoritatea Sanitara despre carnea infestata din Prahova.

Serotipurile de Salmonella depistate de laboratorul DSVSA Prahova in pasta de mici cu carne de pasare nu sunt patogene si nu prezinta risc pentru sanatatea publica, a declarat, marti, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Vladimir Manastireanu, informeaza Mediafax. Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a finalizat alerta declansata in 30 mai privind suspiciunea contaminarii produsului mici cu carne .

Directorul CIA a ajuns la Bucuresti pentru a se intalni cu Traian Basescu si cu Victor Ponta

John Brennan, care a preluat in martie 2013 conducerea puternice Agentii Centrale pentru Informatii CIA) din SUA, va fi primit la ora 14. 00 de presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni. Numele lui Brennan a fost implicat in scandalul privind folosirea torturii de catre CIA in inchisorile secrete din intreaga lume, motiv pentru care a renuntat la planurile de a candida la sefia Agentiei in 2009.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu directorul CIA. Vezi ce au discutat.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu directorul Central Intelligence Agency, John O. Brennan, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, remis Romania Libera. Ponta a discutat cu Brennan despre cooperarea dintre cele doua state, in cadrul parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii. De la ora 14. 00, directorul CIA se va intalni la Palatul Cotroceni, in Salonul Albastru, cu presedintele Traian Basescu, potrivit site-ului oficial al .

Serviciile secrete germane COPIAZA modelul american. Afla cum.

Serviciile secrete germane BND) prevad o extindere considerabila a supravegherii lor asupra comunicatiilor pe Internet, scrie saptamanalul german Der Spiegel in editia de duminica, citat de Mediafax. Potrivit Der Spiegel, directorul BND Gerhard Schindler a anuntat anul trecut, in Comisia bugetara confidentiala din cadrul Bundestagului Camera inferioara a Parlamentului german), crearea unui program secret, in valoare de 100 de milioane de euro, in viitorii cinci ani. Citeste si DEZVALUIRE .

Directorul CIA, John Brennan, se intalneste cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Directorul CIA, John Brennan, vine marti in vizita in Romania. Acesta va avea o intalnire oficiala cu presedintele Traian Basescu. intrevederea va avea loc la ora 14, la Salonul Albastru de la Palatul.

Directorul CIA: SIE si SRI sunt cu adevarat remarcabile

Directorul CIA, John O. Brennan, a declarat, in cadrul intrevederii cu presedintele Traian Basescu, ca Serviciul de Informatii Externe SIE) si Serviciul Roman de Informatii SRI), sunt cu adevarat remarcabile si sunt apreciate in Statele Unite, relateaza sursele de presa.

Traian Basescu, la intalnirea cu directorul CIA: Principala tinta a Romaniei este consolidarea relatiilor cu SUA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni cu directorul CIA, John O. Brennan, pe care l-a asigurat ca principala tinta politica a Romaniei este consolidarea relatiilor cu Statele.

Presedintele Basescu se intalneste marti cu directorul CIA

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se intalneste marti cu directorul CIA, John O. Brennan. Seful statului il va primi pe oficialul american la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 14. 00, a anuntat administratia prezidentiala.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )