Libnet.ro
UNICEF

21:30

Directorul Garzii de Mediu Dambovita si un comisar, trimisi in judecata pentru santaj si luare de mita

Adevărul Adevărul,
Directorul Garzii de Mediu Dambovita si un comisar, trimisi in judecata pentru santaj si luare de mita

Fostul director al Garzii de Mediu Dambovita, Mirel Nica, si comimsarul Rizea Valentin, au fost trimisi in judecata de DNA pentru santaj si luare de mita in forma continuata. continuă pe Adevărul

Comisar al Garzii de Mediu Dambovita, trimis in judecata pentru mita

Comisarul din cadrul Garzii Nationale de Mediu din Dambovita, Virgil Valentin Rezea, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru luare de mita, informeaza un comunicat remis de DNA.

DNA a dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita si a unui fost director executiv din cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita, pentru luare de mita si santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Ploiesti, au dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita, Valentin Rizea, pentru.

DNA a trimis in judecata un fost comisar al Garzii de Mediu si un fost director de la Protectia Mediului Dambovita. Mita ar fi fost de dor 7600 de lei

DNA Ploiesti i-a trimis in judecata pe Valentin Rizea, fost comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu Dambovita si pe Mirel Nica, fost director executiv in cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita pentru luare de mita, Nica fiind acuzat si de santaj.

Comisar din Garda Nationala de Mediu, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatilor Virgil Valentin Rizea, comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Dambovita, la data faptelor, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita in forma continuata cinci acte materiale ).

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, trimis in judecata pentru dare de mita si trafic de influenta

Fostul judecator si secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru dare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax. Putura este.

Ovidiu Putura, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, judecatorul Ovidiu Putura a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este suspectat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

Elena Udrea, trimisa in judecata pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, ea fiind acuzata de luare de mita.

FOTO. Traian Basescu: Tariceanu blocheaza Senatul, DNA, instantele de judecata pentru apararea lui Sova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, il critica dur din nou pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu. intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului Senat, DNA, instante de judecata) in apararea senatorului Dan Sova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )