Libnet.ro
UNICEF

08:30

Directorul general adjunct al FMI: Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata

Hotnews Hotnews,
Directorul general adjunct al FMI: Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata

Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata si Europa trebuie sa isi pastreze credinta in moneda unica, a declarat marti directorul general adjunct al Fondului Monetar International, Zhu Min, la intrunirea Forumului Economic Mondial FEM), desfasurat la Tianjin, in China, citat CNBC. continuă pe Hotnews

Ministrul suedez de finante: Criza din zona euro se va agrava.

Criza din zona euro se va agrava si Grecia ar putea iesi din uniunea monetara intr-un an, a declarat sambata ministrul suedez de finante, Anders Borg foto), intr-un interviu acordat radioului public suedez si citat de France Presse, potrivit Mediafax. Nu cred ca am asistat deja la ceea ce este mai rau in tari ca Spania si Grecia. Aceste tari) au probleme atat de grave incat Europa se va afla intr-o postura dificila in urmatoarele sase pana la 12 luni, a avertizat Borg. Ministrul suedez de .

Webit Congress 2012 - singurul eveniment dedicat pietelor digitale emergente din zona EMEA, tocmai si-a anuntat agenda

In perioada 10-11 octombrie 2012, in Istanbul, Turcia, peste 150 de speakeri vor putea fi vazuti in cadrul a 7 conferinte distincte si vor avea loc peste 20 de dezbateri. Evenimentul care a adunat in ultimii patru ani pionieri din mediul digital, al telecomunicatiilor si al inovatiei, investitori, anteprenori, reprezentanti ai guvernului si manageri de top de la Google, eBay, Unilever, BBC, Coca-Cola, Microsoft, Facebook, Yahoo! si multi altii, in 2012 se anunta a avea o mult mai mare amploare. Leaderii limii se vor reuni la webbit Congress pentru a discuta agenda digitala a pietelor emergente din zona EMEA.

Der Spiegel: Cancelarul Merkel a cerut gasirea unei solutii pentru a preveni un exit al Greciei din Zona Euro

Cancelarul german Angela Merkel a cerut gasirea unei solutii pentru a impiedica un exit al Greciei din Zona Euro in aceasta toamna, sustine revista Der Spiegel, in avampremiera editiei de luni, potrivit AFP.

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, marti 11 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene deschid in scadere

10:59 Actiunile europene au deschis in scadere sedinta de marti, investitorii asteptand decizia Curtii Constitutionale din Germania privind fondul de salvare al zonei euro din aceasta saptamana, informeaza Reuters.

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, luni 10 septembrie. Principalele evenimente ale zile: Bursele europene deschid in scadere. Noi semne de incetinire a economiei Chinei

13:10 Bursele europene au deschis luni in scadere, investitorii aratandu-se precauti inaintea deciziei Curtii Constitutionale din Germania, care trebuie sa se pronunte, pe 12 septembrie, cu privire la noul fond de salvare al zonei euro, si alegerilor electorale din Olanda, relateaza Reuters.

Grecia ar putea sa paraseasca uniunea monetara din zona euro intr-un an

Ministrul de Finante al Suediei considera ca zona euro nu va reusi sa scape curand de criza, iar Grecia ar putea sa iasa din uniunea monetara intr-un an, informeaza Agerpres. Nu cred ca am asistat deja la.

Angela Merkel: Grecia face parte din zona euro si ca vreau ca ea sa ramana acolo. Trebuie sa gasim solutii

Cancelarul german Angela Merkel a spus ca doreste gasirea solutiilor pentru situatia Greciei, cancelarul nu vrea ca Grecia sa paraseasca zona euro, informeaza The Guardian. Angela Merkel a avertizat ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )