Libnet.ro
UNICEF

10:30

Directorul general al CFR Marfa a demisionat

Hotnews Hotnews,
 Directorul general al CFR Marfa a demisionat

Directorul general al companiei CFR Marfa, George Buruiana, a demisionat joi din functie, pe care a ocupat-o din iunie 2014, a anuntat transportatorul feroviar. continuă pe Hotnews

Directorul general al CFR Marfa a demisionat

Directorul general al companiei CFR Marfa, George Buruiana, a demisionat joi din functia pe care a ocupat-o din iunie 2014, a anuntat transportatorul feroviar, informeaza Mediafax.

Directorul general al CFR Marfa a demisionat

George Buruiana a demisionat, ieri, din functia de director general al CFR Marfa, functie pe care o ocupa din data de 5 iunie 2014, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

George Buruiana si-a dat demisia din functia de director general al CFR Marfa

Joi,12 februarie 2015, dl. George Buruiana a demisionat din functia de director general al CFR Marfa, functie pe care o ocupa din data de 5 iunie 2014, anunta compania de transport feroviar, intr-un comunicat.

Directorul general al CFR Marfa, George Buruiana, a demisionat

Directorul general al companiei CFR Marfa, George Buruiana, a demisionat joi din functie, pozitie pe care a ocupat-o din iunie 2014, a anuntat transportatorul feroviar. Pana la numirea unui director.

Directorul general al CFR Marfa, George Buruiana, a demisionat

Directorul general al companiei CFR Marfa, George Buruiana, a demisionat joi din functie, pe care a ocupat-o din iunie 2014, a anuntat transportatorul feroviar, potrivit Mediafax. Pana la numirea unui.

George Buruiana a demisionat de la CFR Marfa

Directorul general al companiei CFR Marfa, George Buruiana, a demisionat din functie, pe care a ocupat-o din iunie 2014, a anuntat transportatorul feroviar.

Directorul general al Romarm, principalul exportator de armament romanesc, si directorul sucursalei Brasov, retinut de DNA sub suspiciune de abuz in serviciu

Dan Tache, directorul general al Romarm - principalul exportator de armament romanesc - a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciune de abuz in serviciu. In acelasi dosar au mai fost retinuti directorul general al Carfil SA Brasov, sucursala a Romarm, si administratorul Gold Trans Tur SRL Sacueni. Prejudiciul inregistrat in dosar este de 770. 857,26 lei.

Directorul general ROMARM, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA

Directorul general ROMARM, Tache Dan, a fost retinut pentru procurorii DNA pentru 24 de ore, fiind acuzat de abuz in serviciu. Totodata, directorul general sucursalei ROMARM Brasov si administratorul unei companii.

Directorul general Romarm, retinut pentru instigare la abuz in serviciu

Directorul general CN Romarm SA, Dan Tache, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore, de Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Directorul general al BRD: Bancile sa isi asume partea de responsabilitate si costuri pentru creditele in franci elvetieni

Potrivit directorului general al BRD, Philippe Lhotte, bancile ar fi trebuie sa informeze clientii atunci cand acestia au luat credite in franci asupra riscurilor la care se expun, acest lucru facand parte din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )