Libnet.ro
UNICEF

08:00

Directorul general al Organziatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) a intrat in carantina: Sunt bine, voi lucra de acasa

Antena3 Antena3,
Directorul general al Organziatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) a intrat in carantina: Sunt bine, voi lucra de acasa

Directorul general al Organziatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a intrat in carantina. continuă pe Antena3

Coronavirus: Directorul general al OMS, in carantina dupa ce a venit in contact cu o persoana testata pozitiv

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS),Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anuntat duminica seara ca a intrat in carantina dupa ce a fost in contact cu o persoana care a fost testata pozitiv pentru COVID -19, precizand ca nu are niciun simptom al bolii, relateaza AFP, citata de Agerpres. Am fost identificat ca un contact al unei persoane care a fost testata pozitiv pentru COVID -19. Sunt bine si fara simptome, dar voi intra in carantina in urmatoarele cateva zile, in conformitate cu protocoalele OMS, si voi lucra de acasa, a scris pe Twitter Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Coronavirus in lume: Franta si Spania inregistreaza noi bilanturi record Printul William a avut Covid, seful OMS a intrat in carantina

Numarul de infectari cu noul coronavirus, la nivel global, se apropie de 47 de milioane. Potrivit ultimelor date publicate de worldometers. info, bilantul a ajuns la 46. 497, din care 1. 432 decese si 33. 216 de pacienti vindecati. -------21:16 Coronavirus Franta: teste rapide de screening pe aeroporturi incepand cu 7 noiembrie ministru)21. 05 Spania a raportat peste 55. 000 noi infectari20. 35 Franta inregistreaza din nou peste 52. 000 de cazuri in 24 de ore 18. 42 Italia introduce carantina pe timp de noapte Noi restrictii anuntate.

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii este in carantina dupa ce a intrat in contact cu o persoana cu COVID-19

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anuntat duminica seara ca a intrat in carantina dupa ce a fost in contact cu o persoana care a fost testata pozitiv pentru COVID -19, precizand ca nu are niciun simptom al bolii, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |Directorul general al OMS s-a autoizolat dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata cu Covid-19

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, in varsta de 55de ani,a intrat in carantina dupa ce a fost in contact cu o persoana care a fost.

Directorul general al OMS, in carantina dupa ce a venit in contact cu o persoana testata pozitiv

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anuntat duminica seara ca a intrat in carantina dupa ce a fost in contact cu o persoana care a fost testata pozitiv pentru COVID -19, precizand ca nu are niciun simptom al bolii, relateaza AFP, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2895 seconds )