Libnet.ro
UNICEF

22:15

Directorul Institutului de Psihiatrie Socola, retinut de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul Institutului de Psihiatrie Socola, retinut de DNA

Directorul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, ridicat de procurorii DNA dupa perchezitiile facute, ieri, in mai multe birouri ale unitatii medicale intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii), a fost retinut dupa aproape 12 ore de audieri, relateaza mass media. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul Spitalului de Psihiatrie Socola, retinut de DNA

Actualizare 11:05 Directorul de la Socola, banuit de abuz in serviciu si fals intelectual Stefan-Lucian Burlea managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iasi), retinut azi-noapte de catre DNA, este suspectat de abuz in serviciu si fals intelectual.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, eliberat si pus sub control judiciar

Update 19. 18- Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, retinut intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, a fost pus sub control judiciar,.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale. Fostul sef al Serviciului Achizitii, ARESTAT

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

DNA face perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Iasi fac, in aceasta dimineata, perchezitii in Iasi, surse judiciare declarandu-ne ca, printre locurile vizate, se numara Spitalul de Psihiatrie Socola, ancheta avand legatura cu achizitii publice si cu angajari de personal.

Perchezitii DNA la Spitalul Socola, din Iasi

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola, din Iasi, intr-un dosar care vizeaza achizitii publice frauduloase si angajari ilegale, informeaza Mediafax.

Perchezitii DNA la Spitalul de Psihiatrie Socola. Ce ilegalitati s-au comis aici

La spitalul de Psihiatrie Socola au loc mai multe perchezitii intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii care ar fi avut loc in anul 2014. Procurorii DNA il au in vizor pe.

Descinderi DNA la Spitalul Psihiatric Socola din Iasi: Sunt vizate achizitii frauduloase si angajari ilegale

Procurorii DNA, insotiti de mascati, au descins la Spitalul Psihiatric Socola, din Iasi, informeaza B1 TV. Au loc perchezitii in trei locatii, dintre care doua domiciliare si una la sediul Spitalului.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola a fost ridicat

UPDATE: Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, Lucian Burlea a fost ridicat. -----La spitalul de Psihiatrie Socola au loc mai multe perchezitii intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor.

Coruptie la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola. Managerul si complicii sai au fost retinuti

Managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola, seful serviciului achizitii, jurista unitatii medicale si inca alte doua angajate au fost retinute 24 de ore pentru coruptie. Potrivit procurorilor, in aprilie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )