Libnet.ro
UNICEF

14:00

Directorul pentru infrastructura din PMB, retinut pentru 24 de ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul pentru infrastructura din PMB, retinut pentru 24 de ore

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, ieri ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Madalin Dumitru, director al Directiei generale infrastructura si servicii publice din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti PMB). continuă pe Ziarul Bursa

Directorul Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut de procurori

Directorul Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost retinut, joi, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care este suspectat ca ar fi dat preferential contracte unor firme, pentru diverse lucrari, informeaza DNA.

Directorul de infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, retinut de DNA pentru 24 de ore

Directorul de infrastructura din Primaria Capitalei,Madalin Dumitru, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, sub acuzatia de acordare de contracte preferentiale. Procurorii anticoruptie au facut.

Directorul de infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, retinut de DNA: A luat mita doua autoturisme de lux si 50.000 de euro

Directorul de infrastructura din Primaria Capitalei,Madalin Dumitru, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, sub acuzatia de acordare de contracte preferentiale. Procurorii anticoruptie au facut.

Seful Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut in dosarul de coruptie

Madalin Dumitru, directorul Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei,a fost retinut, joi, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care este suspectat ca ar fi dat preferential contracte unor firme, pentru diverse lucrari, transmite agentia.

Seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut de DNA

Directorul Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost retinut, joi, de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul in care este cercetat pentru ca ar fidat preferential contracte unor firme, pentru.

Seful Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut. Madalin Dumitru, acuzat de coruptie

Directorul Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost retinut, joi, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care este suspectat ca ar fi dat preferential contracte unor firme,.

Primarul Nandi Covlea a fost retinut pentru 24 de ore

Primarul comunei mehedintene Prunisor, Nandi Covlea, a fost retinut marti seara pe baza de ordonanta pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, in urma audierilor in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste sase milioane de lei.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice .

Seful Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut pentru coruptie. Madalin Dumitru a fost suspendat din functie

Update 21. 20 - Primaria Municipiului Bucuresti PMB) l-a suspendat din functie pe directorul Directiei Generale de Infrastructura si Servicii Publice, Madalin Dumitru, dupa ce acesta a fost retinut, joi, de pro.

Directorul APIA, Gheorghe Dorel Benu, retinut

Procurorii DNA Suceava au dispus, ieri seara, re and tinerea lui Gheorghe Dorel Benu, directorul general al APIA Bucure and sti, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, cu ob and tinerea de foloase necuvenite, in forma continuata and si favorizarea faptuitorului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )