Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primarul Nandi Covlea a fost retinut pentru 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Primarul Nandi Covlea a fost retinut pentru 24 de ore

Primarul comunei mehedintene Prunisor, Nandi Covlea, a fost retinut marti seara pe baza de ordonanta pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, in urma audierilor in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste sase milioane de lei. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Ginerele regelui asfaltului din Vaslui, retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor, in dosarul ciobanului ucis in lanul cu grau

Dupa aproape sase ore de audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus in aceasta dupa amiaza retinerea pentru 24 de ore a ginerelui omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor. Cornel Selaru sustine ca el cel care l-a calcat cu masina pe cioban, dar din greseala. Maine, tanarul de 31 ani va fi prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva.

FOTO VIDEO Ginerele Regelui asfaltului din Vaslui, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de omor, in dosarul ciobanului ucis in lanul cu grau

Dupa aproape sase ore de audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus luni dupa-amiaza retinerea pentru 24 de ore a ginerelui omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor. Cornel Selaru sustine ca el e cel care l-a calcat cu masina pe cioban, dar din greseala. Maine, tanarul de 31 ani va fi prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva.

Gigi Becali nu mai are voie sa munceasca, dupa ce a fost sanctionat pentru greselile facute in ziua libera

Gigi Becali a fost sanctionat de Administratia Nationala a Penitenciarelor pentru felul cum s-a comportat in ziua sa libera. Conducerea Penitenciarului Poarta Alba spune ca Becali a exagerat in ziua in care a fost eliberat pentru 24 de ore, umbland cu televiziunile dupa el peste tot si facand declaratii presei, transmite B1. ro.

Agent al Politiei Rutiere din Oradea, retinut pentru mita de 1.200 de lei

Un agent din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Bihor a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins luand mita. Omul legii a cerut 1. 200 de lei pentru tergiversarea cercetarilor intr-un dosar penal. El a fost prins in timp ce primea 900 de lei.

Agent al Politiei Rutiere din Oradea, arestat pentru mita de 1.200 de lei

Un agent din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Bihor a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins luand mita. Omul legii a cerut 1. 200 de lei pentru tergiversarea cercetarilor intr-un dosar penal. El a fost prins in timp ce primea 900 de lei.

Medic satmarean, amenintat de un barbat cu plangeri la politie, daca nu-i da 1.000 de euro. Barbatul a fost retinut

Un barbat de 51 de ani din comuna satmareana Tarna Mare este cercetat pentru santaj, dupa ce i-a cerut unui medic 1. 000 de euro pentru a-si retrage reclamatiile depuse impotriva acestuia. Medicul insa a anuntat politia, care i-a pregatit barbatului un flagrant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )