Libnet.ro
UNICEF

06:00

Directorul Petrotel Lukoil, liber sa plece in Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul Petrotel Lukoil, liber sa plece in Rusia

Tribunalul Prahova a admis, ieri, cererea directorului general al rafinariei Petrotel Lukoil, Bogdanov Andrey Iurevici, privind modificarea temporara a limitelor controlului judiciar. continuă pe Ziarul Bursa

Tribunalul Prahova il lasa pe directorul Petrotel Lukoil sa plece la Moscova

Directorul general al SC Petrotel Lukoil SA, cetateanul rus Andrey Bogdanov, cercetat sub control judiciar in dosarul Lukoil, poate parasi Romania pentru a merge la Moscova, au dispus, astazi, judecatorii Tribunalului Prahova, insa decizia nu este definitiva.

Tribunalul Prahova: Directorul Petrotel Lukoil Ploiesti, Andrey Bogdanov, poate pleca la Moscova

Directorul general al Petrotel Lukoil Ploiesti, Andrey Bogdanov, trimis in judecata sub control judiciar, in dosarul Lukoil, va putea sa se deplaseze in Rusia pentru o perioada de aproximativ o saptamana, a decis, luni Tribunalul Prahova.

Prahova: Directorul Petrotel Lukoil Ploiesti, Andrey Bogdanov, poate pleca la Moscova; decizia nu e definitiva

Directorul general al Petrotel Lukoil Ploiesti, cetateanul rus Andrey Bogdanov, trimis in judecata sub control judiciar pentru mai multe fapte penale, va putea sa se deplaseze in Rusia pentru o perioada de aproximativ o saptamana, decizia instantei nefiind definitiva, informeaza Agerpres.

Directorul general Petrotel Lukoil Ploiesti, Andrey Bogdanov, aflat sub control judiciar, poate pleca la Moscova. Decizia nu e definitva

Directorul general Petrotel Lukoil Ploiesti, Andrey Bogdanov, cel care a fost trimis in judecata sub control judiciar pentru mai multe fapte penale, va putea sa paraseasca Romania. Acesta se va putea deplasa in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )