Libnet.ro
UNICEF

20:00

Directorul RA-APPS, arestat in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul RA-APPS, arestat in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, a decis Curtea de Apel Bucuresti, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Surdu, directorul RA-APPS, arestat in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, a decis Curtea de.

Directorul RA-APPS, ARESTAT. Instanta Curtii de Apel a admis contestatia DNA

Directorul General al RA_APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat de Instanta Curtii de Apel, care a admis contestatia DNA.

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis marti arestarea preventiva petntru 30 de zile a directorului Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), Gabriel Surdu, informeaza B1 TV. Decizia.

Seful RA-APPS, Georgian Surdu, a fost arestat pentru 30 de zile

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, a fost arestat in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract .

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat preventiv pentru coruptie

Gabriel Surdu, directorul Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sindicatul RADEF: Guvernul doreste fuziunea RomaniaFilm cu RA-APPS, printr-o OUG

Guvernul doreste fuziunea prin absorbtie a Regiei Autonome a Distributiei si Exploatarii Filmelor RomaniaFilm RADEF) cu Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, potrivit unui comunicat remis redactiei de sindicatul RADEF.

Consiliul de Administratie al RA-APPS se intruneste, miercuri, pentru a discuta cazul Surdu

Consiliul de Administratie al Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) se va intruni, miercuri, pentru a stabili masurile legale corespunzatoare in cazul directorului general, Gabriel Surdu, informeaza un comunicat al institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )