Libnet.ro
UNICEF

20:00

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat preventiv pentru coruptie

Adevărul Adevărul,
Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat preventiv pentru coruptie

Gabriel Surdu, directorul Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Seful RA-APPS, Georgian Surdu, a fost arestat pentru 30 de zile

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, a fost arestat in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract .

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis marti arestarea preventiva petntru 30 de zile a directorului Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), Gabriel Surdu, informeaza B1 TV. Decizia.

Directorul RA-APPS, arestat in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, a decis Curtea de Apel Bucuresti, transmit surse din presa.

Ilie Carabulea, judecat in dosarul ASF-Carpatica, a fost arestat preventiv

Ilie Carabulea va fi judecat in arest preventiv, in dosarul ASF-Carpatica, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, inlocuirea controlului judiciar cu aceasta masura restrictiva de libertate, intrucat omul de afaceri a determinat mai multe.

Gabriel Surdu, directorul RA-APPS, arestat in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, a decis Curtea de.

Directorul RA-APPS, ARESTAT. Instanta Curtii de Apel a admis contestatia DNA

Directorul General al RA_APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat de Instanta Curtii de Apel, care a admis contestatia DNA.

Consiliul de Administratie al RA-APPS se intruneste, miercuri, pentru a discuta cazul Surdu

Consiliul de Administratie al Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) se va intruni, miercuri, pentru a stabili masurile legale corespunzatoare in cazul directorului general, Gabriel Surdu, informeaza un comunicat al institutiei.

Sindicatul RADEF: Guvernul doreste fuziunea RomaniaFilm cu RA-APPS, printr-o OUG

Guvernul doreste fuziunea prin absorbtie a Regiei Autonome a Distributiei si Exploatarii Filmelor RomaniaFilm RADEF) cu Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, potrivit unui comunicat remis redactiei de sindicatul RADEF.

Dambovita: Noua persoane banuite de camatarie, santaj si proxenetism au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Noua persoane banuite de camatarie, santaj si proxenetism au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, in urma celor 29 de perchezitii efectuate, joi, in Dambovita, se arata intr-un comunicat al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )