Libnet.ro
UNICEF

10:30

Directorul SIE, in discutii cu Victor Ponta, la Guvern, despre situatia de la Oltchim

B1 B1,
Directorul SIE, in discutii cu Victor Ponta, la Guvern, despre situatia de la Oltchim

In timp ce sute de angajati protesteaza in fata Combinatului Oltchim, primul ministru a avut miercuri dimineata o intalnire cu directorul Servicului de Informatii Externe, Teodor Melescanu. Cei doii au. continuă pe B1

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a discutat cu Victor Ponta despre situatia de la Oltchim - ...

Directorul Servicului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit miercuri la sediul Guvernului ca sa discute cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Aproximativ 500 de angajati ai Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, miercuri dimineata, in fata pavilionului administrativ al unitatii, oamenii anuntand ca vor renunta la proteste doar in momentul in care va fi reluata productia combinatului, iar ei isi vor primi .

Surse: Seful SIE a discutat cu premierul Ponta despre situatia de la Oltchim

Directorul Servicului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit miercuri la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale, citate.

Victor Ponta a discutat cu seful SIE, Teodor Melescanu, la Guvern. Printre subiectele abordate s-ar fi aflat si privatizarea Oltchim

Seful Servicului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, s-a intalnit miercuri, la Palatul Victoria, cu premierul Victor Ponta, a confirmat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu. Unul dintre subiectele de interes care se presupune ca au fost discutate de seful SIE cu premierul se refera la privatizarea combinatului Oltchim.

Ministrul economiei, convocat la guvern de premierul Victor Ponta, pe tema privatizarii Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost convocat la guvern de premierul Victor Ponta, in cadrul unei sedinte pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim. La discutii sunt asteptati si ministerul.

Victor Ponta: Domnul Vulpescu sa vorbeasca mai putin si sa explice mai clar ce se intampla cu Oltchim, altfel va fi inlocuit

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de guvern, ca Executivul se pregateste ca luni sa actioneze in cazul privatizarii Oltchim, in functie de decizia pe care o va lua ministerul.

Crin Antonescu si Victor Ponta se declara prieteni de nota zece la Antena 3/ Esecul privatizarii Oltchim provoaca tensiuni majore in USL. Vezi cum s-au acuzat public liberalii si pesedistii

Modul cum au fost vandute actiunile la Oltchim a creat disensiuni majore intre PSD si PNL, insa Victor Ponta si Crin Antonescu au declarat, marti seara, intr-o emisiune la Antena 3 ca nu exista niciun fel de tensiuni in USL. Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna, asta e foarte clar a explicat Ponta. Insa atacurile liberalilor la PSD pe tema Oltchim au fost publice. Liberalii Dan Radu Rusanu si a lui Varujan Vosganian au acuzat PSD si Guvernul ca este vinovat de s-a intamplat la Oltchim. Victor Ponta despre relatia cu Crin Antonescu: Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna .

Victor Ponta si Daniel Chitoiu sustin o declaratie de presa la ora 12.30 despre privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin, marti, de la ora 12. 30, o conferinta de presa pe tema privatizarii SC Oltchim SA, la sediul ministerului, potrivit unu comunicat al ministerului. Ramai pe HotNews. ro pentru principalele declaratii.

Victor Ponta: Videanu s-a inteles cu Dan Diaconescu. Incearca sa acopere fraudele PDL la Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la inceputul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca Adriean Videanu, despre care a spus ca este hotul hotilor, incearca, in intelegere politica cu Dan Diaconescu, sa acopere fraudele facute de PDL la Oltchim, relateaza Mediafax.

Victor Ponta participa la sedinta CSAT. Este prima intalnire Ponta - Basescu dupa referendum

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va participa la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si.

Victor Ponta: Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca liderul PNL Crin Antonescu nu a vrut sa fie presedinte al Senatului, decizia ca acesta sa ocupe functia fiind luata la nivelul USL, transmite Mediafax. Domnul Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului, a fost o decizie pe care noi am luat-o, la un moment dat, chiar l-am convins, a spus Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )