Libnet.ro
UNICEF

15:00

Directorul Spitalului Sf. Parascheva, retinut pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul Spitalului Sf. Parascheva, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii DNA Iasi au retinut-o, ieri seara, pe Carmen-Mihaela Dorobat, directorul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva Iasi, acuzata de trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa in flagrant primind 2. 000 de euro ca sa-si determine sotul sa promoveze 20 de studenti. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul Spitalului Sf. Parascheva, retinut pentru complicitate la luare de mita

Actualizare 18:26 Sotul lui Carmen Dorobat, retinut pentru luare de mita Procurorii DNA Iasi l-au retinut, in aceasta dupa-amiaza, pentru 24 de ore, pe profesorul universitar Gheorghe Dorobat sotul sefei Spitalului Sf. Parascheva), prins in flagrant si acuzat de luare de mita.

Fostul director RATB Viorel Popescu, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut, ieri seara, pentru 24 de ore, pe Viorel Popescu, fost director general al RATB, acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 2. 500 euro de la doi afaceristi, ca sa intervina pe langa unii functionari din institutie, in legatura cu anumite contracte comerciale.

Dorin Cocos, urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, in dosarul Alinei Bica

Dorin Cocos este urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, in dosarul in care sunt cercetati Alina Bica, Alin Cocos, Adriean Videanu si Florian Mihailescu. Procurorii DNA urmeaza sa ceara astazi instantei supreme emiterea mandatelor de.

Fostul sef al RATB, retinut intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Fostul director RATB a fost retinut intr-un nou dosar in care este acuzat ca a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita derularea unui contract ce viza vanzarea de catre regie a 232 de autovehicule casate, din parcul propriu, se arata intr-un comunicat DNA.

Galati: Profesor universitar, retinut pentru luare de mita

Un profesor universitar, de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost acuzat ca a primit bani de la 27 de studenti pentru a-i promova la disciplina Electronica aplicata, relateaza Mediafax.

Director in cadrul CFR Calatori Brasov, retinut pentru santaj

DNA l-a retinut pentru 24 de ore pe Radulescu Gheorghe, director in cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, acuzat de procurori de savarsirea infractiunii de santaj.

Un director al CFR Brasov, retinut pentru santaj

Un director din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Profesor universitar, retinut pentru spaga de 200 de euro

Un profesor universitar de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta a fost retinut pentru 24 de ora pentru luare de mita, se arata intr-un comunicat DNA.

Indonezia va executa 7 straini, condamnati la moarte pentru trafic de droguri

Indonezia va executa sapte cetateni straini, condamnati la moarte pentru trafic de droguri, dupa ce apelurile lor de gratiere prezidentiala au fost respinse, transmite AFP. Printre cei aflati pe lista neagra.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie, retinut pentru luare de mita

Profesorul Carmen Dorobat, din cadrul UMF Iasi, manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, a fost retinuta, in noaptea de vineri spre sambata, de DNA, pentru luare de mita, fiind acuzata ca ar fi luat bani de la studenti pentru promovarea examenelor, vineri seara fiind audiat si sotul sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )