Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul sef al RATB, retinut intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al RATB, retinut intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Fostul director RATB a fost retinut intr-un nou dosar in care este acuzat ca a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita derularea unui contract ce viza vanzarea de catre regie a 232 de autovehicule casate, din parcul propriu, se arata intr-un comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Fostul sef al RATB Viorel Popescu, retinut intr-un nou dosar penal in care este acuzat de trafic de influenta

Viorel Popescu, fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), a fost retinut intr-un nou dosar in care este acuzat ca, in decembrie 2011, ar fi primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita derularea unui contract ce viza vanzarea de catre regie a 232 de autovehicule casate, din parcul propriu.

Dorin Cocos, pus sub invinuire intr-un nou dosar disjuns din cel al Alinei Bica

In timp ce Elena Udrea dadea cu subsemnatul la politie, fostul ei sot Dorin Cocos a fost pus sub invinuire intr-un nou dosar, disjuns din cel al Alinei Bica. Dorin Cocos este audiat de doua ore la DNA. Este.

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar pentru instigare la delapidare si spalare de bani

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar in care procurorii Parchetului General il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, fapte care ar fi fost comise in perioada 2007-2008. Noul dosar a fost disjuns din cauza Petromservice in care omul de afaceri a fost condamnat pe fond la 6,2 ani de inchisoare.

Sorin Ovidiu Vintu, urmarit penal intr-un nou dosar

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar, in care procurorii Parchetului instantei supreme il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, relateaza Mediafax.

Dorin Cocos, urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, intr-un NOU dosar. Mita de 16 mil euro pentru fostul sot al lui Udrea

Update 13. 10 -Se cere din nou arestarea lui Dorin Cocos, potrivit unui comunicat remis vineri de Directia Nationala Anticuroputie DNA), in acest caz fiind vorba de un nou dosar disjuns din cel al fostei sef.

DNA. Consilierul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, RETINUT. E un nou dosar in care BICA e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului

Florian Ionut Mihailescu, consilier al Alinei Bica, a fost retinut de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mita intr-un nou dosar in care fosta sefa a DIICOT e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului Mihailescu ar fi implicat, alaturi de Alina Bica in protejarea si consilierea omului de afaceri OVIDIU TENDER pentru a i se tergiversa judecarea pana la prescrierea faptelor. Tender a fost trimis in judecata in 2006 in dosarul Jaful de RAFO-CAROM si inca nu a fost condamnat definitiv. Instrumentarea dosarului a fost facuta de Bica, insa marele dosar RAFO a fost impartit in circa 40 de dosare mici si multe probe au fost imprastiate in diverse dosare in care s-a dat neinceperea urmnaririi penale sau cel mult amenda penala.

Sorin Ovidiu Vintu, urmarit pentru instigare la delapidare si spalare de bani, intr-un nou dosar

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar, in care procurorii Parchetului instantei supreme il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, fapte care ar fi fost comise in perioada 2007-2008, privind operatiuni realizate la nivelul SC PSV Company SA, fosta Petromservice, scrie Mediafax.

Nou dosar pe numele lui Dorin Cocos: Omul de afaceri este cercetat in dosarul in care a fost retinut fiul sau

Omul de afaceri Dorin Cocos este cercetat intr-un nou dosar, cel al fostei sefe DIICOT, in care au fost retinuti joi Alin Cocos si Adriean Videanu, informeaza B1 TV. Dorin Cocos este acuzat de interventii si.

DNA cere mandate de arestare pentru Dorin Cocos si Alina Bica intr-un nou dosar

DNA cere astazi judecatorilor arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Dorin Cocos si Alina Bica deja arestati preventiv in alte dosare), de data aceasta intr-un dosar care priveste infractiuni de trafic de influenta si dare de mita.

Fostul subprefect al judetului Vaslui si fostul sef al Agentiei Domeniilor Statului, condamnati la inchisoare cu executare pentru retrocedari ilegale de terenuri

Sergiu, Marian, fostul subprefect al judetului Vaslui a fost condamnat definitiv astazi de Curtea de Apel Iasi la patru ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, fals si luare de mita, infractiuni ce au stat la baza unor retrocedari ilegale in judetul Vaslui. Fostul sef al Agentiei Domeniilor Statului Vaslui, Mihai Hudum a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, cu executare, iar fostul sef de la Cadastru la 2 ani cu suspendare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )