Libnet.ro
UNICEF

00:08

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar pentru instigare la delapidare si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar pentru instigare la delapidare si spalare de bani

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar in care procurorii Parchetului General il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, fapte care ar fi fost comise in perioada 2007-2008. Noul dosar a fost disjuns din cauza Petromservice in care omul de afaceri a fost condamnat pe fond la 6,2 ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Sorin Ovidiu Vintu, urmarit penal intr-un nou dosar

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar, in care procurorii Parchetului instantei supreme il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, relateaza Mediafax.

Sorin Ovidiu Vintu, urmarit pentru instigare la delapidare si spalare de bani, intr-un nou dosar

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar, in care procurorii Parchetului instantei supreme il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, fapte care ar fi fost comise in perioada 2007-2008, privind operatiuni realizate la nivelul SC PSV Company SA, fosta Petromservice, scrie Mediafax.

Nou dosar pe numele lui Sorin Ovidiu Vintu pentru spalare de bani si delapidare: Mi-au fost blocati niste bani (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu este anchetat de procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un nou dosar de spalare de bani si delapidare. Sorin Ovidiu Vintu a fost chemat, luni, la.

Un nou dosar penal pe numele lui Sorin Ovidiu Vintu: Mi-au blocat niste bani

Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat luni dimineata la Parchetul General, intr-un nou dosar de evaziune fiscala, prilej cu care el a spus ca i-au fost blocate niste conturi. E plictistor sa zic ca sunt.

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la Parchetul General

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Parchetului General. La intrarea in sediul institutiei acesta a precizat ca nu stie de ce a fost chemat la audieri, insa va da mai multe declaratii la iesire.

Curtea Constitutionala ar putea anunta luni daca il suspenda pe judecatorul Toni Grebla, urmarit penal pentru coruptie

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), a declarat ca, luni, va sta de vorba cu judecatorul CCR Toni Grebla, urmarit penal pentru fapte de coruptie. Ulterior, plenul Curtii ar putea anunta o decizie privind cazul lui Grebla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )