Libnet.ro
UNICEF

19:31

Directorul SRI: Nu mai exista in vigoare niciun protocol care sa aiba legatura cu infaptuirea justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Directorul SRI: Nu mai exista in vigoare niciun protocol care sa aiba legatura cu infaptuirea justitiei

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a anuntat vineri ca nu mai este in vigoare niciun protocol care sa aiba legatura cu infaptuirea justitiei in Romania, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul SRI, Eduard Hellvig: Legea putea fi aplicata si fara protocoale / Nu mai exista n vigoare niciun protocol care sa aiba legatura cu nfaptuirea justitiei n Romnia

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, vineri, ca in acest moment nu mai exista niciun protocol incheiat de SRI cu institutii ale statului care sa aiba legatura cu infaptuirea justitiei din Romania. intr-o declaratie de presa, seful Serviciului Roman de Informatii, a precizat ca, in urma unui audit intern a decis denuntarea tuturor protocoalelor care nu sunt impuse de lege sau hotarari CSAT.

Hellvig: Nu exista niciun protocol incheiat de SRI cu statul

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, astazi, ca nu mai exista in vigoare niciun protocol care sa aiba legatura cu infaptuirea justitiei in Romania. El a spus ca SRI isi poate indeplini atributiile conform legii si fara aceste protocoale. Hellvig a subliniat ca personal nu are ce sa-si reproseze, transmite News. ro.

Ghimpu:in PL nu mai exista oameni de afaceri. Toti au fost pusi la perete de Plahotniuc

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, afirma ca in formatiunea pe care o conduce nu mai exista oameni de afaceri, pentru ca toti au fost pusi la perete de catre presedintele PDM, Vlad Plahotniuc, iar liberalul a ramas gol chistol.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, explicatii despre protocoalele secrete

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, sustine o conferinta de presa joi seara. Declaratiile au loc la ora 20. 00, la sediul central al SRI, in Bucuresti. Declaratia lui Hellvig vine in .

Directorul SRI, Eduard Hellvig, declaratie de presa in aceasta seara

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, sustine o conferinta de presa joi seara. Declaratiile au loc la ora 20. 00, la sediul central al SRI, in Bucuresti. Declaratia lui Hellvig vine in .

Dupa declaratiile lui Dragnea privind tentativa de asasinare a sa, mai multe organizatii civice, ntre care Coruptia Ucide si Vedem Just, cer DIICOT nceperea urmaririi penale in rem pentru atentat care pune n pericol siguranta nationala

Mai multe organizatii civice au sesizat DIICOT dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca a fost vizat de o tentativa de asasinat, cerand inceperea inceperea urmaririi penale in rem pentru comiterea faptei de atentat care pune in pericol siguranta nationala. De asemenea, organizatiile le cer procurorilor aa stabileasca daca seful PSD si iubita sa, Irina Tanase, sunt pasibili de a fi savarsit fapta de nedenuntarea unor infractiuni contra securitatii nationale.

Facebook acorda un calificativ fiecarui utilizator, cel mai mic fiind destinat celor care semnaleaza ca fiind false stiri care de fapt sunt adevarate

Facebook acorda fiecarui utilizator un calificativ de reputatie cuprins intre 0 si 1, cel mai slab urmand a fi cotati cei care semnaleaza ca fiind false stiri care de fapt sunt adevarate, scrie Washington Post. Facebook spune ca aceste califitcative nu vor fi facute publice si nici utilizatorii nu le vor afla, insa sunt ca parte a luptei impotriva stirilor false care s-au inmultit in retea. Cei de la Facebook spun ca sunt tot mai multi cei care semnaleaza ca fiind false stiri reale cu care insa nu sunt de acord.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )