Libnet.ro
UNICEF

16:00

Directorul unui spital din Bucuresti a depus plangere penala impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

România Liberă România Liberă,
Directorul unui spital din Bucuresti a depus plangere penala impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Managerul Spitalului Sf. Maria din Bucuresti, Narcis Copca, a anuntat ca unitatea sanitara pe care o conduce a depus, miercuri, o plangere penala impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. continuă pe România Liberă

Maia Sandu a depus o plangere penala impotriva Alinei Russu si a lui Andrei Galbur: Avem toata convingerea ca acesti functionari au sabotat votul din diaspora

Liderul PAS, Maia Sandu, a afirmat duminica, 20 noiembrie, ca a depus o plangere penala impotriva ministrului Afacerilor Externe, Andrei Galbur, dar si a presedintelui CEC, Alina Russu, pe motiv ca cei doi s-ar face vinovati de ingradirea drepturilor la vot a moldovenilor aflati peste hotare.

Maia Sandu a depus plangere penala impotriva sefului Comisiei Electorale si a ministrului de Externe din Republica Moldova

Candidata pro-europeana la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat ca i-a dat in judecata pe seful Comisiei Electorale Centrale de la Chisinau si pe ministrul de Externe al Republicii Moldova.

Cazul ciudat al unui club de traditie din Bucuresti: Din cauza unui serial TV, noi nu mai existam (FOTO)

Liga a 4-a din Bucuresti a decazut cu mult, iar echipele cu o baza sportiva buna joaca meciurile pe oriunde apuca, iar o astfel de echip este Romprim, o formatie care a fost un etalon al Ligii a 4-a unde multi.

Scoala Americana Internationala din Bucuresti investeste 6,5 milioane de euro intr-un centru de educatie timpurie

Scoala Americana Internationala din Bucuresti a demarat constructia unui centru de educatie timpurie destinat prescolarilor, cu varsta cuprinsa intre doi si cinci ani. Investitia in noul centru se ridica la 6,5 milioane de euro si va fi finalizata in.

FOTOGALERIE Sase blocaje majore in traficul din Bucuresti care ar putea fi eliminate cu investitii minime daca Primaria, Politia, CFR si Compania de Drumuri si-ar face treaba

Traficul rutier din Bucuresti a devenit un cosmar pentru soferi si pietoni. Cauzele sunt multiple. Exista insa cateva zone in care congestiile uriase pot fi rezolvate cu o cheltuiala minima, fara ca autoritatile sa investiteasca milioane de euro in infrastructura. Cele sase exemple stranse de HotNews. ro arata ca daca Primaria, Politia, CFR si Compania de Drumuri si-ar face treaba rapid, sute de mii de soferi ar scapa de ore intregi petrecute inutil in trafic. Semnaleaza-ne situatii similare prin comentarii la acest articol.

Semafoarele INTELIGENTE din Bucuresti, iarasi DEFECTE: Schema e relativ evidenta, FIREA VREA COMISION

Semafoarele inteligente din Bucuresti, pentru care s-au platit zeci de milioane de euro, iarasi nu functioneaza, aproape jumatate din senzorii montati in asfalt fiind in acest moment.

Candidatii PNL si Caruta cu Paiate: GAFA de tot rasul in campania electorala din Bucuresti (FOTO)

Candidtii PNL fac ce fac si se tin de gafe. Dupa incidentul legat de Alina Gorghiu si copilul care nu a vrut sa-i dea drumul la usa, liberalii sunt protagonistii unui nou episod. Candidatii PNL din Bucurest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )