Libnet.ro
UNICEF

07:00

Directorul unui spital privat din Timisoara, trimis in judecata pentru inselaciune si instigare la fals

România Liberă România Liberă,
Directorul unui spital privat din Timisoara, trimis in judecata pentru inselaciune si instigare la fals

Dan Alexandru Szabo, directorul spitalul privat Athena din Timisoara, a fost trimis in judecata pentru inselaciune si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Procurorii ICCJ arata ca acesta ar fi decontat servicii medicale fictive la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis. continuă pe România Liberă

Wizz Air introduce patru curse noi din Timisoara: Munchen, Torino, Bruxelles si Frankfurt

Operatorul aerian ungar Wizz Air va introduce, din noiembrie, patru noi curse din Timisoara catre Munchen, Torino, Bruxelles si Frankfurt. In plus, flota pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara va fi extinsa cu o noua euronava.

Cum poti ajunge mama unui copil fabricat in laborator fara sa ai habar: Nu este interzis in legislatia romaneasca

Ancheta in care conducerea celui mai mare spital privat din Vestul tarii este acuzata de trafic de ovule scoate la iveala detalii si practici care pot avea efecte devastatoare in societate. Datele din dosarul procurorilor arata ca femeile care apeleaza la fertilizarea in vitro pot deveni mamele unor copii fara sa stie acest lucru. Culmea, legea nu permite o astfel de practica, dar nici nu o interzice.

Moartea domnului Lazarescu se repeta in spitalele din Romania. Un barbat din Timisoara, ajuns la spital cu mana luxata a intrat in coma... din lipsa de paturi

Lipsa paturilor din spitale poate aduce moartea bolnavilor in Romania. Este cazul unui barbat ajuns la urgenta Spitalului Municipal din Timisoara cu mana luxata din umar, care a intrat in coma in mai putin de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )