Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un an de la disparitia avionului MH370: Cautarea lui este cea mai complexa si provocatoare din istoria aviatiei

Adevărul Adevărul,
Un an de la disparitia avionului MH370: Cautarea lui este cea mai complexa si provocatoare din istoria aviatiei

Premierul malaysian Najib Rizak si-a exprimat duminica determinarea de a continua cautarea avionului MH370, disparut in urma cu un an, in timp ce un raport al anchetatorilor internationali nu a reusit sa ofere noi indicii privind soarta aeronavei companiei Malaysia Airlines, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Tariceanu le cere politicienilor din PNL sa nu blocheze noul Cod Fiscal: Este cea mai liberala reforma fiscala din 2004

Liderul PLR Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, o scrisoare deschisa adresata politicienilor din PNL, in care le propune acestora un armistitiu pe noul Cod Fiscal, pe care il descrie ca fiind cea mai liberala reforma fiscala din 2004, de.

Faze Tari: Fac sex live, nasc in salbaticie si gusta carne de om! Pe cand si la TV in Romania?; Descoperire socanta pe plaja din Mamaia. Ce a cazut de pe o nava si a ajuns pe nisip; Ea este cea mai batrana persoana din lume! Implineste 117 ani

Trecerea de pietoni care nu duce nicaieri. Oare ce a fost in mintea autoritatilor?O trecere de pietoni din orasul Chenzhou, China, poate fi catalogata. O femeie din Nigeria a hotarat sa divorteze dupa doar o saptamana. Motivul are legatura cu penisul sotului. Aisha Dannupawa, o femeie cu trei copii, din Nigeria.

Un an de la disparitia avionului malaezian MH370. Rudele pasagerilor asteapta inca raspunsuri

Malaezia si China comemoreaza astazi un an de la disparitia avionului MH370, al unei companii malaeziene, cu 239 de oameni la bord. La Kuala Lumpur si Beijing, rudele pasagerilor s-au strans, ca sa se reculeaga,.

Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri

Strada Petrolistilor, din orasul gorjean Ticleni, este cea mai lunga din Romania. Are 18 de kilometri si de-a lungul ei locuieste mai mult de jumatate din populatia localitatii, care numara in total aproximativ 5. 000 de suflete.

Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri si sa gazduiasca jumatate din populatia orasului

Strada Petrolistilor, din orasul gorjean Ticleni, este cea mai lunga din Romania. Are 18 de kilometri si de-a lungul ei locuieste mai mult de jumatate din populatia localitatii, care numara in total aproximativ 5. 000 de suflete.

Premierul malaezian promite sa continue cautarea avionului MH370, la un an de la disparitie

La un an de la disparitia avionului Malaysia Airlines, misterul ramane neelucidat. Ancheta nu a dezvaluit niciun element care ar duce la incriminarea echipajului, potrivit expertilor. De asemenea, cercetarile nu.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

Cea mai lunga cerere in casatorie: a cerut-o de sotie in fiecare zi, timp de un an

Cu aproximativ un an si jumatate in urma, Dean, un barbat din Statele Unite, a hotarat ca Jennifer, femeia cu care avea o relatie de numai opt luni de zile, este cea cu care vrea sa isi petreaca tot restul zilelor.

Universiada 2021. Romania ar putea gazdui pentru a doua oara cea mai importanta competitie sportiva dupa Jocurile Olimpice

Romania isi lanseaza, marti, candidatura pentru desfasurarea Universiadei de Vara 2021, cea mai importanta competitie sportiva, dupa Jocurile Olimpice. Tara noastra a mai gazduit evenimentul si in 1981. Initiativa este sustinuta de presedintele Klaus Iohannis si de legende ale sportului romanesc, precum Nadia Comaneci, Andreea Raducan si Mihai Covaliu.

Cea mai batrana persoana in viata, despre secretul longevitatii sale: Si eu ma intreb care e

Cea mai batrana persoana din lume spune ca 117 ani viata nu este chiar asa de mult pe cat se presupune, relateaza CBS News. Misao Okawa, fiica unui producator de kimono-uri, a facut acest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )