Libnet.ro
UNICEF

17:30

DISPARITIA zborului MH370: Un al doilea fragment de avion, o usa, a fost gasit pe insula Reunion

România Liberă România Liberă,
DISPARITIA zborului MH370: Un al doilea fragment de avion, o usa, a fost gasit pe insula Reunion

Prima bucata de epava a fost adusa in Franta sambata, unde anchetatorii vor incerca, la Toulouse, sa stabileasca daca provine de la zborul MH370. Este vorba despre un flaps de Boeing 777 - acelasi tip de avion ca cel disparut. continuă pe România Liberă

Disparitia zborului MH370: Un al doilea fragment de avion a fost gasit pe insula Reunion

Un al doilea fragment de epava de avion a fost adus la tarm, pe Insula Reunion, in Oceanul Indian, dupa ce o un prim fragment, o bucata de aripa, despre care se crede ca ar proveni de la zborul MH370, dat disparut anul trecut, a fost gasita miercuri, relateaza BBC News online.

UPDATE. Bucata de epava adusa la expertiza in Franta nu apartine zborului MH370

Bucata de epava adusa in Franta, sambata, pentru expertiza, nu apartine zborului MH370, au concluzionat expertii, citati de Sky News. ---Un al doilea fragment de epava de avion a fost adus la.

Aeronava Malaysia Airlines disparuta in martie 2014: Un al doilea fragment de avion a fost gasit pe insula Reunion

Un alt fragment de avion a fost gasit, duminica, pe insula Reunion, situata in Oceanul Indian si care apartine Frantei, unde in urma cu cateva zile a fost descoperit un alt fragment dintr-un avion Boeing.

Un al doilea fragment de epava al zborului MH370 a fost gasit

Un al doilea fragment de epava de avion a fost adus la tarm, pe Insula Reunion, in Oceanul Indian, dupa ce un prim fragment, o bucata de aripa, despre care se crede ca ar proveni de la zborul MH370, dat.

VIDEO. Misterul disparitiei zborului MH370, la un pas de ELUCIDARE

Malaezia a anuntat miercuri ca a trimis o echipa in Reunion pentru a verifica daca un misterios fragment de avion gasit in largul insulei franceze este de la zborul MH370 Malaysia Airlines, un Boeing 777 disparut la 8 martie 2014.

Un barbat spune povestea descoperirii care ar putea rezolva misterul disparitiei zborului MH370

Un barbat, Johnny Begue, care culegea pietre pe insula franceza Reunion, in Oceanul Indian, a vazut o bucata de aripa de avion adusa de apa pe nisip, a declarat el joi pentru AP, relateaza agentia americana.

Descoperirea care ar putea elucida misterul disparitiei zborului MH370: La inceput nu stiam ce era, dar acum inteleg

Johnny Begue culegea pietre pe insula franceza Reunion, in Oceanul Indian, cand a vazut o bucata dintr-o aripa de avion adusa de valuri la mal.

O noua descoperire in cazul zborului MH370. Misterul este ca si rezolvat

Ramasitele unei valize au fost gasite in apropierea locului in care au fost gasite resturi ale unei epave, despre care se crede ca ar apartine zborului MH 370. Picture of the suitcase found this morning at Saint.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )